Ζιγκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι 100% έτοιμος» (video)

Το μήνυμα του Σαμουέλ Ζιγκό για το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό (09/08) στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζιγκό:

«Είμαστε όλοι πολύ ευδιάθετοι και έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε έναν ικανό αντίπαλο».

Για την προετοιμασία της ομάδας και το ρόστερ της νέας σεζόν: «Η προετοιμασία κύλησε καλά. Έχουμε καινούργιες προσθήκες, όμως κι αυτές προσαρμόζονται. Οι νέοι φίλαθλοι που ήρθαν κοντά μας μας έδωσαν επιλέον ώθηση».

Για τα συναισθήματά του που θα είναι αρχηγός αύριο και το αίσθημα ευθύνης: «Γνωρίζουμε ότι ο Ματέο και Βαλεντίν δεν μπόρεσαν να είναι μαζί και γι’ αυτό πήρα εγώ το περιβραχιόνιο. Είμαι πολύ περήφανος γι΄αυτό. Θα είμαι ο ίδιος όπως κάθε φορά και αύριο θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για τον Αμίν Αρίτ και τον τραυματισμό του: «Χαίρομαι που τον είδα και πάλι να βρίσκει τα πατήματά του. Τον βλέπω να επιστρέφει στα δικά του στάνταρ σιγά σιγά και είμαι πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή».

Για την περσινή σεζόν: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για μένα. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα συνέχισε την πορεία της κι έφτασε προκριματικά του Champions League. Τώρα έχει σημασία μόνο πως βρισκόμαστε εδώ»

Για την ετοιμότητα της ομάδας λόγω της σύντομης προετοιμασίας: «Χρειάζεται χρόνος για να βρούμε τα συστήματα και να κάνουμε αυτά που θέλουμε ο προπονητής. Το σημαντικό είναι να δώσουμε αύριο τον καλύτερό μας εαυτό και να έχουμε ένα καλό αποτελέσμα»

Για την θέληση να συνεχίσουν στο Champions League: «Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε την πορεία μας και να φτάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League κι έπειτα στους ομίλους. Φυσικά όλα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα: «Αναμφισβήτητα χρειαζόμαστε προσαμοργή. Θα παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα που είναι 100% έτοιμη. Η εμπειρία μας χρειάζεται για να χειριστούμε τις δύσκολες και τις εύκολες στιγμές που θα προκύψουν στο παιχνίδι. Είμαστε πνευματικά έτοιμοι».

Για το γεγονός πως δεν θα έχουν τον κόσμο τους μαζί και θα παίξουν σε μία καυτή έδρα: «Είναι κρίμα που δεν θα έχουμε και τους δικούς μας φιλάθλους στο γήπεδο αύριο. Ο Παναθηναϊκός παίζει με ένταση και βοηθιέται από την έδρα του. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσέξουμε όλες τις λεπτομέρειες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.