Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Αστάνα 4-0: «Καθάρισε» με χατ τρικ του Ιβάνουσετς και σκέφτεται την ΑΕΚ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ξεκίνησε το ταξίδι της στο Champions League, με ιδανικό τρόπο, καθώς επικράτησε με σκορ 4-0 της Αστάνα στο «Stadion Maksimir» και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση για την επόμενη φάση, όπου θα την περιμένει η ΑΕΚ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Κροάτες ήταν ο 24χρονος Λούκα Ιβάνουσετς που πέτυχε χατ τρικ.
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έδειξε από το πρώτο ημίχρονο την ανωτερότητα της. Είχε 77% κατοχή μπάλας, 14 τελικές και 9 κόρνερ κόντρα στην πρωταθλήτρια του Καζακστάν.

Μέσα σε οχτώ λεπτά κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές, αρχικά με τον Σπίκιτς στο 36ο λεπτό, για να αναλάβει δράση στη συνέχεια ο Ιβάνουσετς με δύο τέρματα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (41΄, 43΄). Ο θρίαμβος για την ομάδα του Ιγκόρ Μπίστσαν, ολοκληρώθηκε με το τρίτο τέρμα του Ιβάνουσετς με πανέμορφο φαλτσαριστό μακρινό σουτ στο 56ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα έχοντας 19 τελικές προσπάθειες (οι 11 στην εστία) και 15 κόρνερ!

Η επί έξι χρόνια σερί πρωταθλήτρια Κροατίας, αρχίζει λοιπόν να καταστρώνει τα σχέδια της για τον τρίτο προκριματικό γύρο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Μοχαράμι, Ριστόβσκι, Σουτάλο, Λιούμπισιτς, Μπούλατ (71′ Μιχαϊλιτσένκο), Μίσιτς, Σπίκιτς (71′ Μέναλο), Μπατούρινα (80′ Μάριν), Ιβάνουσεκ (90+5′ Σούσιτς), Πέτκοβιτς (80′ Έμρελι)

Αστάνα: Κόντριτς, Χοβνανισιάν, Μαρότσκιν, Τομάσεβιτς, Αμάνοβιτς, Βορογκόβσκι (83′ Ντοσμαγκαμπέτοβ), Τομάσοβ, Έμπονγκ, Μπεϊσεμπέκοβ (60′ Γιόβανσιτς), Ουρέγκα (68′ Αστάνοβ), Νταρμπόε (83′ Αϊμπέτοβ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.