Ουνιόν Βερολίνου : Στο Ολυμπιακό Στάδιο οι αγώνες Champions League

Στο γήπεδο της Χέρτα, το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου θα δώσει τους αγώνες της στο Champions League φέτος η Ουνιόν Βερολίνου.

Ήταν αναμενόμενο και πλέον είναι και δεδομένο. Οι αγώνες της Ουνιόν Βερολίνου στο Champions League θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Χέρτα, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Ο πρόεδρος της Ουνιόν Βερολίνου Ντιρκ Τσίνγκλερ επιβεβαίωσε την είδηση αν και η UEFA επέτρεψε φέτος την επέκταση του πρότζεκτ για όρθιους οπαδούς και στο Champions League οπότε θεωρητικά η Ουνιόν θα μπορούσε να αγωνιστεί και στο γήπεδό της το Άλτεν Φέρστεραϊ.

“Καταλαβαίνω ότι απογοητεύονται οι οπαδοί μας που ήθελαν να δουν αγώνες Champions League στο Άλτεν Φέρστεραϊ και ήταν διαθέσιμοι να δώσουν και τα εισιτήρια τους για αυτό. Όμως το γήπεδό μας είναι μικρό και θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους φίλους της ομάδας να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια” είπε ο πρόεδρος Τσίνγκλερ.

Η πρώτη ομάδα θα παίξει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου τα παιχνίδια της ενώ για το Youth League η Ουνιόν θα χρησιμοποιήσει το Άλτεν Φέρστεραϊ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.