Επίθεση από τον Παπασταθόπουλο στην UEFA

Φανερά εκνευρισμένος με την απόφαση της UEFA να ορίσει την αναμέτρηση με την Μονακό, την επομένη του τρομοκρατικού χτυπήματος, εις βάρος της αποστολής της Ντόρτμουντ, εμφανίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Φανερά εκνευρισμένος με την απόφαση της UEFA να ορίσει την αναμέτρηση με την Μονακό, την επομένη του τρομοκρατικού χτυπήματος, εις βάρος της αποστολής της Ντόρτμουντ, εμφανίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός υπογράμμισε πως είναι χαρούμενος που όλα τα μέλη της γερμανικής ομάδας είναι καλά στην υγεία τους και πως μπροστά σε αυτό, δεν έχει να πει κάτι για την αναμέτρηση με τους Μονεγάσκους. Παράλληλα, δήλωσε πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα πρέπει να καταλάβει πως οι παίκτες της Ντόρτμουντ δεν είναι ζώα, σε μια προσπάθεια να υπογραμμίσει πως οι Βεστφαλοί δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμοι για τον αγώνα με τη Μονακό.

Αρχικά, ο Παπασταθόπουλος τόνισε στο ESPN: «Αρχικά είμαι χαρούμενος επειδή έζησα. Ήταν η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου κι εύχομαι κανείς να μην περάσει κάτι ανάλογο. Μετά τα χθεσινά δεν έχω… χώρο μέσα μου για να σκεφτώ το παιχνίδι. Η UEFA πρέπει να καταλάβει ότι δεν είμαστε ζώα. Είμαστε άνθρωποι που έχουν οικογένειες και παιδιά στο σπίτι. Δεν είμαστε ζώα. Είμαι χαρούμενος επειδή όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο είναι ζωντανοί».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι πολύ δύσκολο σήμερα να σκεφτείς και να παίξεις ποδόσφαιρο. Για όλους είναι δύσκολο να… πάνε στην δουλειά μετά την χθεσινή μέρα. Ελπίζω ότι μας συνέβη να μην συμβεί ποτέ σε κανέναν. Ελπίζω να ήταν η τελευταία φορά. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και με τον προπονητή μας. Αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Νιώθω αυτό που σας περιέγραψα νωρίτερα: Νιώθω σαν ένα ζώο και όχι άνθρωπος. Όποιος δεν το έχει ζήσει δεν μπορεί να καταλάβει πόσο μεγάλο ήταν για εμάς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.