Ντε Λαουρέντις κατά της UEFA: «Η Νάπολι έπρεπε να παίξει με άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, είμαστε όλοι σκλάβοι τους»

Στη συνέλευση της ιταλικής Lega βρέθηκε ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, μετά τη λήξη ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι» επιτέθηκε λεκτικά στην UEFA.

«Επίθεση» κατά της UEFA για την κλήρωση της Νάπολι στο Champions League με τη Μίλαν έκανε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι» ισχυρίστηκε μετά τη λήξη της συνέλευσης στο Μιλάνο για την ιταλική Lega, ότι οι δύο ομάδες έπρεπε να κληρωθούν με άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

«Ρωτάτε εάν οι αναμετρήσεις της Νάπολι με τη Μίλαν είναι σημαντικές για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Αυτά είναι τα προβλήματα μιας…ακέφαλης UEFA, γιατί φανταστείτε, αν είχαμε και τέταρτο ματς στο Κύπελλο Ιταλίας, θα ήταν γελοίο όπως είναι γελοίο να παίζουμε με την ίδια ομάδα τρεις φορές», είπε αρχικά στους δημοσιογράφους ο διοικητικός ηγέτης της Νάπολι και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Αν κάποιος συμμετέχει σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση, θέλει να αγωνιστεί με τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Η Μίλαν έπρεπε να παίξει με μια ευρωπαϊκή ομάδα, η Νάπολι με μια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Μέχρι να αλλάξουμε την UEFA θα είμαστε όλοι σκλάβοι ενός υπουργείου του ποδοσφαίρου και όχι μιας ένωσης πραγματικών ποδοσφαιρικών εταιρειών».

Τέλος στάθηκε στη «δουλειά» του προέδρου μίας ομάδας, ο οποίος εκπροσωπεί τους φιλάθλους του κάθε συλλόγου. «Όταν κάποιος είναι πρόεδρος σημαίνει ότι προεδρεύει εκπροσωπώντας τους φιλάθλους. Αυτοί είναι που πρέπει να γίνονται σεβαστοί. Γι’ αυτό πρέπει να αναζητηθεί η ανταγωνιστικότητα και η τελειότητα γι’ αυτούς, είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου. Δεν είναι καν οι παίκτες, είναι οι φίλαθλοι», ολοκλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.