Κιελίνι: «Μας ανησύχησαν στις αντεπιθέσεις»

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι δηλώνει πως η Γιουβέντους δεν άξιζε την ήττα από τον Ολυμπιακό, προσθέτοντας όμως πως οι «μπιανκονέρι» ήταν άξιοι της τύχης τους.

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι δηλώνει πως η Γιουβέντους δεν άξιζε την ήττα από τον Ολυμπιακό, προσθέτοντας όμως πως οι «μπιανκονέρι» ήταν άξιοι της τύχης τους.


Ο Ιταλός μπακ μιλώντας στους συμπατριώτες του, τόνισε πως οι πρωταθλητές Ιταλίας ήξεραν πως ο Ολυμπιακός θα έπαιζε με αντεπιθέσεις, αλλά παρ’όλα αυτά δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τους «ερυθρόλευκους». Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Σίγουρα δεν αξίζαμε την ήττα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και το τέρμα φάνηκε πραγματικά στοιχειωμένο, αλλά πρέπει να πούμε πως φταίμε εμείς, γιατί τα πήγαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός μας ανησύχησε στις αντεπιθέσεις όταν χάναμε τη μπάλα, κάτι που ξέραμε ήδη από την παραμονή του ματς, οπότε δεν έπρεπε να κάνουμε αυτά τα λάθη. Θα μπορούσαμε να είχαμε λίγη τύχη παραπάνω, αλλά δεν έπρεπε να βρεθούμε σε τέτοια κατάσταση. Το ίδιο πρόβλημα είχαμε και την Κυριακή στο πρωτάθλημα, ενώ στη Μαδρίτη είχαμε τον έλεγχο σε όλο το ματς παίζοντας με προσωπικότητα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.