Μαρσέϊγ – Σπόρτιγκ Λισαβόνας 4-1 : Ο Αδά(μ)ν την έριξε στην “κόλαση”! (hls)

Η Μαρσέιγ νίκησε την Σπόρτινγκ για τον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με γκολ των Σάντσες (13'), Αρίτ (16'), Μπαλέρντι (28'), Μπεμπά (84'). Η ομάδα της Λισαβόνας προηγήθηκε με τον Τριγκάο στο 1ο αλλά κατέρρευσε από τα λάθη της!

Όσο καλά ξεκίνησε το ματς για την ομάδα της Πορτογαλίας, με το ωραίο γκολ του Τριγκάο πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, στο άδειο – λόγω τιμωρίας – “Βελοντρόμ”, τόσο άσχημα εξελίχθηκε κυρίως λόγο των λαθών που προέκυψαν στα μετόπισθεν!

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Μαρσέιγ – Σπόρτινγκ 4-1 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Τα στιγμιότυπα του αγώνα “,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8xMC8wNC8xOS8xMl81OF82MzNjODViYTQ4NzE5LmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M29S”,”uploadDate”:”2022-10-04T19:14:40.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=3y8om249ji07mppg&playlistId=v-cnddlfhlfjvl”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ιδιαίτερα ο Ισπανός γκολκίπερ Άδαν έδωσε “ρεσιτάλ”… κακής ερμηνείας με ακαίρεα ευθύνη στο γκολ της ισοφάρισης του Χιλιανού Σάντσες στο 13ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα και σε μια άμυνα να πελαγοδρομεί ο Μαροκινός Αρίτ έφερε την ανατροπή.

Το “καίριο” πλήγμα στους φιλοξενούμενους ήρθε με άλλη μια γκάφα του Άδαν στο 23ο λεπτό όταν αυτός μάλλον βιαστηκα έσπευσε να αποκρούσε τη μπάλα εκτός της μεγάλης περιοχής με αποτέλεσμα ο Ιταλός διαιτητής Μάσα να τον αποβάλλει!

Η κακιά… μοίρα της Πορτογαλικής ομάδας είχε και συνέχεια (!) καθώς ο τερματοφύλακας που ήρθε από τον πάγκο, Ουρουγουανός Ίσραελ έκανε τρία λεπτά αργότερα τη δικιά του γκάφα, σε σέντρα από τα αριστερά, πιάνοντας “αέρα” κι αυτό έδωσε το δικαίωμα στον Αργεντινό Μπαλέρντι να κάνει το 3-1.

Σε χαμηλότερες “στροφές” συνέχισαν οι γηπεδούχοι έχοντας πάρει αυτό που ήθελαν πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού. Η Σπόρτιγκ έσπευσε να περιορίσει, σε πρώτη φάση, τις “διαρροές” στα νότα της και έτσι στη συνέχεια είδαμε άλλα πράγματα όπως για παράδειγμα την είσοδο του Αλεξανδρόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο, μεταφέροντας ο 20χρονος παίκτης της Σπόρτιγκ αρκετή διάθεση ώστε να αλλάξει το προφίλ της ομάδας του.

Μάλιστα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους είχε κι ένα καλό σουτ στο 51ο λεπτό στέλνοντας τη μπάλα λίγα εκατοστά δίπλα από τη συμβολή των δοκών των γηπεδούχων

Στην συνέχεια και σε μια ισορροπημένη παράσταση, λόγω και της χαμηλής “ταχύτητας” της Γαλλικής ομάδας που ποτέ όμως δεν έχασε τον έλεγχο είχαμε άλλο ένα γκολ για τους γηπεδούχους στο 84ο λεπτό από τον Κογκολέζο Μπεμπά!

Μαρσέϊγ (Ιγκόρ Τούντορ) 3-4-2-1

Πο Λόπες, Μπεμπά, Μπαλέρντι, Μπαϊλί (77′ Γκιγκό), Νούνο Ταβάρες, Βερετού (62′ Ρογκιέ), Γκεντουζί, Κλάους (33′ Καμπορέ), Αρίτ (77′ Ζέρσον), Ουντέρ (62′ Γκουέγιε), Σάντσες

Σπόρτιγκ Λισαβόνας (Ρουμπέν Αμορίμ) 3-4-2-1

Αδάν, Γιουστέ (46′ Χοσέ Μαρτίνες), Ματέους Ρέϊς, Γκονζάλο Ινάσιο, Νούνο Σάντος (46′ Παουλίνιο), Μαουρίτα, Ουγκαρτε (46′ Ναζίνιο), Ποτέ (46′ Αλεξανδρόπουλος), Τρινκάο, Έντουαρντς (25′ Ίσραελ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.