Ρόζενμπεργκ: «Μπορούμε να προκριθούμε»

Πεπεισμένος πως η Μάλμε μπορεί να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League, εμφανίστηκε ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ.

Πεπεισμένος πως η Μάλμε μπορεί να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League, εμφανίστηκε ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως τα εντός έδρας ματς στη συγκεκριμένη διοργάνωση, είναι σημαντικά.


Αρχικά, ο Ρόζενμπεργκ τόνισε: «Ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι τα εντός έδρας παιχνίδια όσο και το να παίρνεις νίκες όταν αγωνίζεσαι στο «σπίτι» σου εάν θέλεις να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία του ομίλου. Είναι ξεκάθαρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Θέλουμε να κατακτήσουν την πρώτη ή τη δεύτερη θέση στον όμιλο για αυτό».


Στη συνέχεια, ο Σουηδός επιθετικός υπογράμμισε: «Και νομίζω ότι το να πάρουμε την πρόκριση είναι κάτι πάρα πολύ πιθανό καθώς είναι πάρα πολύ δυνατοί στα παιχνίδια στην έδρα μας. Υπάρχει η πίστη στις δυνατότητες μας και ειδικά στο παιχνίδι μας το οποίο βελτιώνεται στην έδρα μας. Έχουμε πάρει πολλές νίκες στο γήπεδό μας, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην το κάνουμε και στο Champions League».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.