Τσέλσι: Ο Τούχελ θέλει να ξεχαστούν τα περσινά ματς

Ο Τόμας Τούχελ τόνισε πως οι φετινοί προημιτελικοί μεταξύ της Τσέλσι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δε έχουν καμία σχέση με τα περσινά ματς των δυο ομάδων για τα ημιτελικά.

Ο Γερμανός τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος για το πρώτο ματς των δυο ομάδων στο “Στάμφορντ Μπριτζ” και δήλωσε πως θέλει από τους παίκτες του να παίξουν με τον σωστό τρόπο.

Αρχικά, ο Τούχελ δήλωσε: “Δε νομίζω ότι θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι της περασμένης σεζόν. Για την προετοιμασία αυτού του αγώνα, είδαμε τα τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ αλλά όχι τους αγώνες της περσινής χρονιάς. Το μόνο που θέλουμε είναι να παίξουμε με τον σωστό τρόπο, να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο καλύτερο μας επίπεδο, γιατί θα το χρειαστούμε. Τους αποκλείσαμε πέρυσι, αλλά έχουν νέο προπονητή, νέα ομάδα και θα υπάρχουν οπαδοί”.

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός συμπλήρωσε: “Κέρδισαν τρεις φορές στη σειρά μία διοργάνωση που είναι απίστευτα δύσκολη να κερδίσεις. Είναι φυσιολογικό να αλλάζουν τα πράγματα κάθε φορά, και αυτό τους συνέβη, αλλά είναι απολύτως απαραίτητο να γνωρίζουμε ότι ομάδες με τέτοια εμπειρία, τέτοιο ένστικτο και τέτοια ποιότητα, ξέρουν πώς να παράγουν ειδικές παραστάσεις για ειδικές καταστάσεις, αλλά και για εμάς θα είναι μια μάλλον ιδιαίτερη περίσταση. Έχουμε πράγματα να αποδείξουμε πάλι, θέλουμε να αποδείξουμε πράγματα στους εαυτούς μας, αυτός είναι ο στόχος”.

Επίσης, ο τεχνικός των “μπλε” του Λονδίνου δήλωσε: “Είπα πριν από δύο χρόνια ότι ο Μπενζεμά ήταν ίσως ο πιο υποτιμημένος παίκτης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ίσως αυτό δεν ισχύει πια. Παίζει για δεν ξέρω πια πόσα χρόνια ως νούμερο 9 για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτό λέει πολλά. Και αυτό που έκανε για να οδηγήσει στην πρόκριση από τον προηγούμενο γύρο, ο τρόπος που ανέλαβε την ευθύνη, ο ουσιαστικός ρόλος που παίζει ως αρχηγός, τώρα, είναι πολύ εντυπωσιακό. Μπορούσαμε να δούμε τι συμβαίνει στην ομάδα όταν δεν είναι εκεί κατά τη διάρκεια του Clasico. Είναι αναμφίβολα ένας παίκτης ξεχωριστός, ξεχωριστή προσωπικότητα. Αλλά θα ήταν άδικο να μιλήσουμε μόνο για αυτόν απέναντι στον Λούκα Μόντριτς, τον Τόνι Κρόος, τον Κασεμίρο και όλους τους άλλους που έχουν τόση επιτυχία για σχεδόν δέκα χρόνια. Είναι σπουδαίοι παίκτες των οποίων είμαι ειλικρινά οπαδός στη βάση, αλλά όχι σήμερα και όχι αύριο”.

Τέλος, ο Τούχελ τόνισε: “Τα παιδιά θα θέλουν πραγματικά να αλλάξουν τα πράγματα. Και θα συνεχίσουμε να έχουμε αυτοπεποίθηση, όπως πρέπει να είμαστε για να αντιμετωπίσουμε αυτό το είδος αγώνα. Δε θα είναι εύκολο, αλλά θέλουμε να σταθούμε ξανά στα πόδια μας αμέσως κερδίζοντας ένα μεγάλο παιχνίδι. Η δουλειά μου είναι σίγουρα να παραμένω συγκεντρωμένος στην ομάδα και στους μεγάλους αγώνες που έρχονται. Προφανώς, ακούμε πράγματα για το τι συμβαίνει και το παρακολουθούμε, αλλά αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχει σημασία, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης αύριο και μετά το μόνο που έχει σημασία είναι το επόμενο παιχνίδι. Αυτό είναι το μόνο πράγμα για το οποίο πρέπει να ανησυχείς ως παίκτης. Μέχρι στιγμής τα παιδιά έχουν κάνει πολύ καλά για να το διαχειριστούν αυτό. Είδαμε, όταν ξεκίνησαν όλα, τον τρόπο που μπόρεσαν να ανταποκριθούν συνεχίζοντας να κερδίσουμε μια σειρά από νίκες και δε νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει στην τελική ευθεία της σεζόν, με ακόμη πιο κρίσιμους αγώνες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.