Γιουβέντους: Ο Αλέγκρι δε μετανιώνει για την τακτική τουρνουά

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε πως δε θα άλλαζε τακτική στη ρεβάνς της Γιουβέντους με τη Βιγιαρεάλ.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της “βέκια σινιόρα”, όμως τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του μέχρι το πρώτο γκολ των Ισπανών.

Χαρακτηριστικά, ο Αλέγκρι δήλωσε: “Θα παίζαμε ξανά με τον ίδιο τρόπο, καθώς τα παιδιά τα πήγαν καλά. Σε κάποιο σημείο, η Βιγιαρεάλ γύρισε όλη στην άμυνα και μόνο μια προσωπική ενέργεια θα μπορούσε να διασπάσει αυτό το “τείχος”. Πρέπει να αποδεχτούμε αυτήν την ήττα, είναι άσχημη, αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ για τα παιδιά, καθώς έπαιξαν καλά. Δεν ήμουν θυμωμένος με κανέναν. Συγχαίρω τον Έμερι, καθώς είχε τη σωστή προσέγγιση, ήταν ένα από τα συνηθισμένα του παιχνίδια. Ας προχωρήσουμε, η διαμάχη δε θα βοηθήσει κανέναν”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: “Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μερικές φορές είναι υπέρ σου, μερικές φορές εναντίον σου, πρέπει απλώς να το αποδεχτείς. Προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, η Βιγιαρεάλ είχε εννέα παίκτες πίσω από την μπάλα και δεν προσπάθησε καν να βγει στην κόντρα σε μια φάση. Είχαμε τις ευκαιρίες μας στο πρώτο ημίχρονο, στόχευαν είτε να πάνε το ματς στην παράταση, είτε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις αντεπιθέσεις. Ήμασταν αφελείς στο πέναλτι, μετά, αντί να το “γυρίσουμε”, δεχτήκαμε άλλα δύο γκολ και χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.