Μπενφίκα – Άγιαξ 2-2: Ανοιχτοί λογαριασμοί (vids)

Σε ένα αρκετά ανοικτό και θεαματικό παιχνίδι που έγινε στο "Ντα Λουζ," η Μπενφίκα και ο Άγιαξ δεν έλυσαν τις… διαφορές τους, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16" του Champions League.

Σε ένα αρκετά ανοικτό και θεαματικό παιχνίδι που έγινε στο “Ντα Λουζ,” η Μπενφίκα και ο Άγιαξ δεν έλυσαν τις… διαφορές τους, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των “16” του Champions League.

Οι Ολλανδοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο “Ντα Λουζ”, καθώς στο 18ο λεπτό ο Ντούσαν Τάντιτς έκανε το 1-0. Οι Πορτογάλοι ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Αλέρ στο 26ο λεπτό, ενώ ο Άγιαξ έκανε το 2-1 με τον Σεμπαστιάν Αλέρ να… παίρνει το αίμα του πίσω και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Μπενφίκα στο 29ο λεπτό.

Μάλιστα ο Ιβοριανός επιθετικός έγινε ο τέταρτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Champions League που σημειώνει γκολ και αυτογκόλ στον ίδιο νοκ άουτ αγώνα! Παράλληλα ο στράικερ του Άγιαξ έφτασε τα 11 γκολ στη διοργάνωση και παραμένει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Η Μπενφίκα δεν κατέθεσε τα… όπλα, έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε τους Ολλαβδούς και έχασε ευκαιρίες, ισοφαρίζοντας εκ νέου τον Άγιαξ στο 72ο λεπτό.

Μετά από μακρινό σουτ του Ράμος, ο Πασφίρ έκανε την επέμβαση και ο Γιάρεμτσουκ με κοντινή κεφαλιά κατάφερε να σκοράρει για το 2-2 στο… φλεγόμενο “Ντα Λουζ”. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος με σπουδαία επέμβαση στο 92′ σε σουτ του Άντονι, κράτησε… ζωντανή την ομάδα του στην διεκδίκηση της πρόκρισης.

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Γκριμάλντο, Βερτόνχεν, Οταμέντι, Ζιλμπέρτο (90′ Γκονζάλβες), Έβερτον (62′ Γιάρεμτσουκ), Τααράμπ (85′ Μπερνάντο), Βάιγκλ, Σίλβα, Ράμος, Νούνιεζ (90′ Λάζαρο)

Άγιαξ: Πασφίρ, Μαζραουί (91′ Ρενσχ), Τίμπερ, Μαρτίνεζ, Μπιλντ (73′ Ταλιαφίκο), Άλβαρεζ, Μπερχάους, Χράφενμπερχ (73′ Κλάασεν), Άντονι, Τάντιτς, Αλέρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.