Γιαλτσίν: “Τα αποτελέσματα σε Ευρώπη και πρωτάθλημα είναι κατώτερα των προσδοκιών”

Στη συνέντευξη Τύπου ο Σέργκεν Γιαλτσίν δήλωσε ότι η πορεία της Μπεσίκτας σε Ευρώπη και πρωτάθλημα είναι κατώτερη των αρχικών προσδοκιών.

Η Μπεσίκτας βρίσκεται σε άσχημο “φεγγάρι” τόσο στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, όσο και στο Champions League. Ο τεχνικός του συλλόγου Σέργκεν Γιαλτσίν σχολίασε την επόμενη αναμέτρηση με τον Άγιαξ (24/11, 19:45).

«Δεν είναι εύκολη στιγμή. Όσο μεγαλύτεροι είναι οι στόχοι, τόσο μεγαλύτερη η απογοήτευση όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Οι τραυματισμοί παικτών μας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Με λίγη τύχη, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε 1-2 παιχνίδια. Δυστυχώς τα αποτελέσματα που έχουμε πετύχει, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, είναι πολύ κατώτερα των προσδοκιών», είπε ο προποητής της Μπεσίκτας.

Ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου ο Γιαλτσίν πριν από το μεγάλο παιχνίδι με τον “Αίαντα”, ο οποίος βρίσκεται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης δε δίστασε να μιλήσει για τις αρχικές φιλοδοξίες της Μπεσίκτας.

«Στην αρχή ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι, αναρωτιόμασταν αν θα μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτόν τον όμιλο. Ωστόσο, μετά από τέσσερα παιχνίδια, είμαστε ακόμα στο μηδέν. Τα δύο τελευταία παιχνίδια θα τα παίξουμε για εμάς, τους φιλάθλους μας, την κατάταξη της ομάδας και το κύρος μας», ολοκλήρωσε.

Η τουρκική ομάδα βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος και στα τελευταία τρία παιχνίδια μετράει μόνο ήττες. Όσον αφορά την ευρωπαϊκή της πορεία είναι στον πάτος της βαθμολογίας και χωρίς βαθμούς, αφού μετράει μόνο αρνητικά αποτελέσματα στον όμιλο της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.