Σάλτσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 3-1: “Τρένο” οι Αυστριακοί (hls)

Η Σάλτσμπουργκ επικράτησε 3-1 της Βόλφσμπουργκ για τον έβδομο όμιλο του Champions League.

Η Σάλτσμπουργκ ήταν η μεγάλη νικήτρια στην αναμέτρηση απέναντι στη Βόλφσμπουργκ για την τρίτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Champions League. Οι Γερμανοί κατάφεραν να αντισταθούν μόνο για ένα ημίχρονο, καθώς τα πρώτα 45 λεπτά έληξαν ισόπαλα 1-1. Ο Αντεγέμι άνοιξε το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό, πετυχαίνοντας το γκολ νο3 στη διοργάνωση. Η Βόλφσμπουργκ στο 15′ με κεφαλιά του Ενμέτσα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Άρνολντ.

Στο δεύτερο μέρος η υπεροχή των Αυστριακών ήταν καταιγιστική! Πρωταγωνιστής ήταν ο 21 ετών επιθετικός Νόα Οκαφόρ, ο οποίος σημείωσε τα δύο πρώτα του γκολ στη διοργάνωση στο 65′ και στο 77′ και διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Η Σάλτσμπουργκ είναι πρώτη στον όμιλο με επτά βαθμούς, στους δύο έμεινε η Βόλφσμπουργκ. Την επόμενη αγωνιστική, οι δύο ομάδες αλλάζουν έδρες και θα συναντηθούν στη Φολκσβάγκεν Αρίνα.

Οι συνθέσεις:

Σάλτσμπουργκ (Ματίας Τζάισλε): Koν, Κρίστενσεν, Ονγκέν,Βόμπερ (Μπερνάρντο), Ούλμερ (Γκουίντο), Σέιβαλντ, Καμαρά (Καπάλντο), Άαρονσον, Σούτσιτς, Όκαφορ (Σίμιτς), Αντεγέμι (Ανταμού)

Βόλφσμπουργκ (Mαρκ φαν Μπόμπελ): Καστίλς, Μπαμπού, Λακρουά. Μπρουκς, Ρουσιγιόν (Οτάβιο), Βρανξ, Μπακού, Λουκεμπάκιο, Στέφεν, Ενμέτσα (Μπακού)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.