Μάντσεστερ Γ.-Βιγιαρεάλ 2-1: Ο Ρονάλντο… γιόρταζε και κέρασε buzzer beater (hls)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έθεσε νέο ρεκόρ στο Champions League και το τέλος της βραδιάς, είχε την υπογραφή του χαρίζοντας τη νίκη στη Μάντσεστερ Γ. επί της Βιγιαρεάλ με 2-1.

Σε ένα ματς όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο έθεσε νέο ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία του Champions League, η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 τη Βιγιαρεάλ στο “Ολντ Τράφορντ“, με γκολ του Πορτογάλου στο 95′!

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Αταλάντα κέρδισε δύσκολα τη Γιανγκ Μπόις με γκολ του Πεσίνα στο 68ο λεπτό και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου του Champions League.

Στο “Ολντ Τράφορντ” η Βιγιαρεάλ ήταν πιο επικίνδυνη στο πρώτο μέρος, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει όπως αυτή στο 17′ με τον Πάκο Αλκάθερ να παίρνει την κεφαλιά και τον Ντε Χέα να πραγματοποιεί σπουδαία απόκρουση.

Η Γιουνάιτεντ στο 43′ άγγιξε το γκολ, όταν μετά από κάθετη του Πογκμπά, ο Μορένο δεν συνεννοήθηκε σωστά με τον Ρούλι και η προβολή του Ισπανού λίγο έλειψε να καταλήξει στα δίχτυα, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος το “κίτρινο υποβρύχιο” το πέτυχε μετά από επτά λεπτά στο δεύτερο μέρος, όταν από γύρισμα του Ντανζούμα, ο Αλκάθερ πετάχτηκε και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα για το 0-1.

Η απάντηση της Μάντσεστερ ήρθε στο 60′, με εξαιρετική κομπίνα και φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες και ακόμα πιο εντυπωσιακό γκολ του Άλεξ Τέλες με σουτ στην κίνηση από τον Βραζιλιάνο.

Στο 87′, η Βιγιαρεάλ έχασε μεγάλη ευκαιρία σε σουτ του Μόι Γόμεθ με τον Ντε Χέα να αποκρούει και τον Ντία που βρήκε εξ επαφής τη μπάλα να την στέλνει πάνω στα σώματα και στη συνέχεια οι αμυντικοί της Γιουνάιτεντ να αποσοβούν το 1-2, όπως έγινε και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ρούλι να λέει όχι σε προσπάθεια του Γκρίνγουντ από τα δύο μέτρα.

Η βραδιά όμως ήταν του Ρονάλντο από την αρχή, έτσι και το τέλος της είχε την υπογραφή του Πορτογάλου, ο οποίος στο 95′ χάρισε τη νίκη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το 136ο του τέρμα στο Champions League.

Οι συνθέσεις:
Μάντσεστερ Γ.
: Ντε Χέα – Τέλες, Λίντελοφ, Βαράν, Νταλό – ΜακΤόμιναϊ, Πογκμπά (75′ Καβάνι) – Σάντσο (75′ Μάτιτς), Μπρούνο, Γκρίνγουντ – Ρονάλντο.
Βιγιαρεάλ: Ρούλι – Φόιθ, Αλμπιόλ (73′ Μαντί), Πάου Τόρες, Μορένο (73′ Γόμεθ) – Παρέχο, Καπουέ, Τριγκέρος (61′ Εστουπινιάν) – Πίνο (73′ Πένια), Αλκάθερ (58′ Ντία), Ντανζούμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.