Αταλάντα – Γιάνγκ Μπόις 1-0: Με το… ζόρι οι Ιταλοί (hls)

Με το γκολ του Ματέο Πεσίνα στο 68ο λεπτό, η Ατάλαντα κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στους "σκληροτράχηλους" Γιάνγκ Μπόις και να πανηγυρίσει το πρώτο της "τρίποντο" στο εφετινό Champions League.

Με το γκολ του Ματέο Πεσίνα στο 68ο λεπτό, η Ατάλαντα κατάφερε να πάρει την εντός έδρας νίκη απέναντι στους “σκληροτράχηλους” Γιάνγκ Μπόις και να πανηγυρίσει το πρώτο της “τρίποντο” στο εφετινό Champions League.

Oι Ιταλοί είδαν το VAR να ακυρώνει το αυτογκόλ του Χεφτί στο 16ο λεπτό λόγω οφσάιντ και απειλήθηκαν από τους Ελβετούς στο 28′, ωστόσο ο Ελία δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Στο 62ο λεπτό ο Φον Μπάλμος έκανε εξαιρετική επέμβαση στο σουτ του Ζαπακόστα και στο 68′ ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους, το οποίο ήταν αρκετό για να πάρουν τη νίκη στο Μπέργκαμο.

Ο Ζαπάτα έκανε όμορφη προσπάθεια από τη δεξιά πτέρυγα, πάσαρε στον Πεσίνα και ο ποδοσφαιριστής της Αταλάντα με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Γιάνγκ Μπόις.

Η Αταλάντα έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στον έκτο όμιλο και βρίσκεται στην πρώτη θέση, ενώ οι Γιάνγκ Μπόις έμειναν στους τρεις βαθμούς.

Αταλάντα: Μούσο, Ντιμσίτι, Ντεμιράλ, Τολόι, Γκόσενς (11′ Μέλε), Φρόιλερ (90′ Κουπμάινερς), Ντε Ρούν, Ζαπακόστα (90′ Πετσέλα), Πεσίνα (74′ Πάσαλιτς), Μαλινόφσκι (74′ Μουριέλ), Ζαπάτα

Γιάνγκ Μπόις: Φον Μπάλμος, Χεφτί (82′ Μασέιρας), Καμαρά, Λάουπερ, Γκαρσία, Εμπίσερ (82′ Σπίλμαν), Μάρτινς Περέιρα, Ελία (66′ Ρίντερ), Μούμι Ενγκαμαλό, Σιμπατσού (66′ Κανγκά), Σιέρο (69′ Μαμπίμπι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.