Λουζόν: «Αντισταθήκαμε στην πίεση»

Σαφώς ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης Γκάι Λουζόν έπειτα από τη νίκη-πρόκριση της βελγικής ομάδας εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Σαφώς ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης Γκάι Λουζόν έπειτα από τη νίκη-πρόκριση της βελγικής ομάδας εις βάρος του Παναθηναϊκού.


«Ήμασταν πολύ οργανωμένοι και καταφέραμε να αντισταθούμε στην πίεση, παρά την ατυχία του τραυματισμού του Μπιά μετά από 15 λεπτά αγώνα. Όλοι είχαν  μερίδιο στην πρόκριση, τα έδωσαν όλα για την ομάδα. Τρομάξαμε μετά το 1-0 και τον τραυματισμό. Αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν ο χαρακτήρας. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας. Σίγουρα θα χρειαστούμε ενισχύσεις αλλά είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου», δήλωσε ο Ισραηλινός τεχνικός, που αποκάλυψε πως η σύζυγός του ήταν το…γούρι του για τη συγκεκριμένη συνάντηση: «Πριν από το παιχνίδι μου έστειλε ένα μήνυμα, το οποίο έλεγε ”το κεφάλι ψηλά, ο Θεός δίνει τις σκληρότερες μάχες στους πιο γενναίους στρατιώτες” και αυτό αποδείχτηκε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.