Γκουαρντιόλα: “Έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή”

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δε φάνηκε να μετανιώνει για τις επιλογές του στο βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Σίτι, στον τελικό του Champions League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε πως έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή και πως ο χαμένος τελικός του Champions League αποτελεί μάθημα για τους “πολίτες”.

Αρχικά, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: “Έκανα την καλύτερη επιλογή, όπως απέναντι στη Λιόν, την Ντόρτμουν, την Παρί. Προσπάθησα να βρω μία ενδεκάδα για να κερδίσει τον αγώνα. Οι παίκτες το ξέρουν, το Γκουντογκάν ήταν πολύ καλός, νομίζω πως παίξαμε εξαιρετικά. Ήταν μια εξαιρετική σεζόν για εμάς. Ήταν τιμή μας που βρεθήκαμε εδώ. Είμαστε λυπημένοι, ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί και γενναίοι, αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε γκολ επειδή ήταν τόσο γρήγοροι και δυνατοί”.

Στη συνέχεια, ο προπονητής των “πολιτών” συμπλήρωσε: “Οι παίκτες μας ήταν εξαιρετικοί και ίσως θα επιστρέψουμε εδώ μια μέρα. Έκανα ό,τι ήταν καλύτερο για την ομάδα. Ο Κέβιν ντε Μπράινε τραυματίστηκε, αλλά αυτά συμβαίνουν. Η φιλοδοξία μας τώρα είναι να ξεκουραστούμε, αλλά και να προετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν. Δεν είμαι τόσο… έξυπνος για να σκέφτομαι τη νέα χρονιά. Είναι η πρώτη φορά που βρεθήκαμε σε αυτόν το γύρο. Είναι τιμή που ήρθαμε εδώ και ελπίζω να μάθουμε για το μέλλον”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.