Μόνη πρώτη η Μπενφίκα

Τη μοναξιά της κορυφής στον 3ο όμιλο του Champions League απολαμβάνει η Μπενφίκα.

Τη μοναξιά της κορυφής στον 3ο όμιλο του Champions League απολαμβάνει η Μπενφίκα. Οι “αετοί” της Λισαβόνας νίκησαν 2-0 τη Βασιλεία, με την οποία ισοβαθμούσαν, στην Ελβετία και έκλεισαν με 7 βαθμούς τον πρώτο γύρο.

Η Μπενφίκα πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε δίκαια τους τρεις βαθμούς. Ο Μπρούνο Σέζαρ άνοιξε το σκορ στο 20′, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Καρντόσο στο 75′, σκοράροντας για δεύτερη φορά στη φετινή διοργάνωση.

Για τους Πορτογάλους ήταν η δεύτερη εκτός έδρας νίκη και αν καταφέρουν να επικρατήσουν για δεύτερη φορά των Ελβετών στο ματς του “Ντα Λουζ” που ακολουθεί στις 2 Νοεμβρίου, τότε θα “αγκαλιάσουν” την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σε εκείνο το παιχνίδι, πάντως, η Μπενφίκα δεν θα έχει τον Έμερσον που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 86′.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Σόμερ, Στάινχεφερ, Άμπραχαμ, Παρκ, Ντράγκοβιτς, Χούγκελ (85′ Τσίπερφιλντ), Φ. Φράι (66′ Ζούα), Σακίρι, Ξάκα (80′ Καμπράλ), Α. Φράι, Στρέλερ
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ Μοράες, Λουϊζάο, Γκαράι, Έμερσον, Περέιρα (78′ Μιγκέλ Βιτόρ), Αϊμάρ (67′ Νολίτο), Χάβι Γκαρσία, Βίτσελ, Γκαϊτάν, Μπρούνο Σέζαρ, Ροδρίγο (70′ Καρντόσο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.