Ζιντάν: «Έτοιμοι να αγωνιστούν με Τσέλσι οι Ράμος, Αζάρ»

Ο Γάλλος προπονητής τόνισε ενόψει του δεύτερου ημιτελικού με τη Τσέλσι πως «όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να παίξουν»

Η Ρεάλ Μαδρίτης, φιλοξενείται σήμερα το βράδυ (22:00) από τη Τσέλσι στο Λονδίνο στο πλαίσιο του δεύτερου μεταξύ τους ημιτελικού για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στη σημερινή συνέντευξη τύπου, ο τεχνικός της «Βασίλισσας» μίλησε για την επιστροφή των Ράμος, Αζάρ και ξεκαθάρισε πως όλοι οι παίκτες του είναι έτοιμοι να παίξουν.

Θυμίζουμε, πως Ρεάλ και Τσέλσι είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1 στο πρώτο παιχνίδι και αναμένεται ένας συναρπαστικός δεύτερος ημιτελικός που θα κρίνει φυσικά και τον έτερο φιναλίστ του θεσμού μετά τη πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι στο τελικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ζιντάν :

«Δεν πρόκειται να σας πω τώρα αν πρόκειται να παίξει ή όχι ο Ράμος. Είναι μαζί μας και αυτό σημάνει ότι είναι καλά. Αυτό είναι πιο σημαντικό για εμάς, να έχουμε μαζί μας τον ηγέτη μας, τον αρχηγό μας. Όλοι οι παίκτες, που βρίσκονται εδώ, είναι έτοιμοι να παίξουν. Όλοι τους! Είμαστε στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και θα παλέψουμε μέχρι να πεθάνουμε στο γήπεδο. Όλοι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν οπότε πρέπει να διαλέξω μια ενδεκάδα.

Η επιστροφή του Αζάρ ήρθε σε μια καλή στιγμή για εμάς και για εκείνον. Νομίζω ότι είναι προετοιμασμένος και θα μας βοηθήσει αρκετά. Θα χρειαστούμε τον Εντέν διότι γνωρίζουμε ότι είναι ένας καλός παίκτης και σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα μας. Ξέρουμε την ποιότητα που διαθέτει. Είμαι ευγνώμων που για αυτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.