Είχε αρχή και τέλος η Μίλαν

Η Μίλαν στάθηκε όρθια στο Καμπ Νου και με την ισοπαλία 2-2 που απέσπασε ανάγκασε την Μπαρτσελόνα σε... γκέλα.

Η Μίλαν στάθηκε όρθια στο Καμπ Νου και με την ισοπαλία 2-2 που απέσπασε ανάγκασε την Μπαρτσελόνα σε… γκέλα. Αν μπορεί κανείς να θεωρήσει “γκέλα” το να χάνει μία ομάδα, όποια κι αν είναι αυτή, βαθμούς στην έδρα της από ένα συγκρότημα με το μέγεθος του Ιταλικού συλλόγου. Είναι βλέπεται το ποδόσφαιρο και η εικόνα της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια τέτοια, που να θεωρείται έκπληξη το να μην κερδίζει και ειδικά στην έδρα της η ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Το Καμπ Νου δεν έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να… παγώνει από ενέργειες αντίπαλων επιθετικών. Ομως στο παιχνίδι της Μπάρτσα με την Μίλαν αναγκάστηκε να το… κάνει, καθώς είδε τον Πάτο να δίνει στους Ιταλούς το προβάδισμα στο σκορ, μόλις στο 23 δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Και τι γκολ. Εξαιρετική ενέργεια από τον παίκτη της Μίλαν, ο οποίος άφησε… ξερή την άμυνα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 0-1.

Βέβαια αυτό το γκολ, ουσιαστικά λειτούργησε ως αφύπνιση για τους γηπεδούχους, που μόλις ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, άρχισαν την παράστασή τους. Ετσι, αφού πρώτα ο Μέσι με απευθείας φάουλ στο 20′ σημάδεψε το δοκάρι, στο 36′ ο Πέδρο που έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από εκπληκτική ενέργεια του Μέσι έφερε το ματς στα ίσα.

Η πίεση πλέον είχε ξεκινήσει στα καρέ της Μίλαν, προκειμένου η Μπάρτσα να πετύχει και την ανατροπή στο ματς. Και είναι χαρακτηριστικό πως αυτή συνεχίστηκε και παρά την αναγκαστική αλλαγή του Ινιέστα από τον Φάμπρεγκας. Ηταν θέμα χρόνου να υποκύψει η Μίλαν και τελικά αυτό έγινε στο 50′ με τον Βίγια να στέλνει από χτύπημα φάουλ την μπάλα στο παραθυράκι του Αμπιάτι.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η Μίλαν δεν είχε απαντήσεις στις ορέξεις της Μπαρτσελόνα, τελικά βρήκε μία και μοναδική. Αυτή από τον Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Αμπιντάλ, Τσάβι, Ινιέστα (39′ Φάμπρεγκας), Μασκεράνο, Κεϊτά (67′ Πουγιόλ), Μπουσκέτς, Βίγια (84′ Αφελάι), Μέσι, Πέδρο

Μίλαν: Αμπιάτι, Νέστα, Ζαμπρότα, Αμπάτε, Τιάγκο Σίλβα, Φαν Μπόμελ (78′ Ακουιλάνι), Ζέεντορφ, Νοσερίνο, Μπόατενγκ (32′ Αμπροζίνι), Πάτο, Κασάνο (62′ Εμανουέλσον)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.