4ος όμιλος: “Καθάρισε” και πάλι ο Μάντζουκιτς (video)

Η Μπάγερν Μονάχου με το φτωχό 1-0 νίκησε την Πλεν και διατήρησε το απόλυτο, σφραγίζοντας παράλληλα και την πρόκριση της στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπάγερν Μονάχου με το φτωχό 1-0 νίκησε την Πλεν και διατήρησε το απόλυτο, σφραγίζοντας παράλληλα και την πρόκριση της στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Το σύνολο το Πεπ Γκουαρδιόλα είχε την καθολική υπεροχή στο πρώτο μέρος και είχε εγκατασταθεί στο μισό γήπεδο, πιέζοντας τους γηπεδούχους, οι οποίοι από τη μεριά τους είχαν καταφέρει να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Κόζατσικ. 

Η απουσία του Μάντζουκιτς ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, καθώς δεν υπήρχε κάποιος παίκτης για να αξιοποιήσει τις σέντρες των πρωταθλητών Ευρώπης. 

Στην αντίπερα όχθη η Πλζεν απείλησε δύο φορές στο πρώτο μέρος, ωστόσο οι παίκτες του Βρμπα δεν κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους Γερμανούς. 

 Η είσοδος του Μάντζουκιτς στο 59′ αποδείχτηκε καθοριστική για την έκβαση του αγώνα, καθώς ο τελευταίος με κεφαλιά στο 65′ κατάφερε να λύσει το γόρδιο δεσμό και να χαρίσει στην ομάδα του το τρίποντο. 

Οι παίκτες της Πλζεν δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, με τους Βαυαρούς να συνεχίζουν να έχουν την κατοχή και τις ευκαιρίες. 

Σκόρερ: 65΄ Μάντζουκιτς
Διαιτητής: Αντόνιο Λαχόθ (Ισπανία)
Κίτρινες: Χούμπνικ, Κολάρ, Χόρβατ

ΠΛΖΕΝ (Πάβελ Βρμπα): Κόζατσικ, Ράιτοραλ, Χούμπνικ (71΄ Ρέζνικ), Προχάτσκα, Τσισόφσκι, Πετρζέλα, Τετσλ (87΄ Μπάκος), Χόρβατ, Ντούρις (82΄ Πόσπισιλ), Κολάρ, Χόραβα
ΜΠΑΓΕΡΝ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Βαν Μπούιτεν, Ραφίνια, Κοντέντο, Αλάμπα, Λαμ, Γκέτσε (87΄ Βάιζερ), Κρόος, Σβαϊνστάιγκερ (59΄ Χάβι Μαρτίνεθ), Ριμπερί, Μίλερ (59΄ Μάντζουκιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.