Καυστικός ο Κιν για τη Γιουνάιτεντ

Έντονη κριτική στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στον Μάικλ Κάρικ άσκησε ο Ρόι Κιν, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την ήττα 2-0 επί του Ολυμπιακού.

Έντονη κριτική στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στον Μάικλ Κάρικ άσκησε ο Ρόι Κιν, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την ήττα 2-0 επί του Ολυμπιακού. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διαβόλων» τόνισε πως η εμφάνιση της αγγλικής ομάδας ήταν ανούσια, όπως ανούσιες ήταν και οι δηλώσεις του Κάρικ μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αρχικά, ο Κιν τόνισε για τον Κάρικ: «υτή η συνέντευξη ήταν ακριβώς όπως η εμφάνιση. Ανούσια».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Θέλω να πει κάτι. Να πει κάτι περισσότερο. Να δώσει μια αίσθηση της επείγουσας ανάγκης στη συνέντευξή του. Απλά αποτύπωσε την απόδοση της Γιουνάιτεντ. Συνεχίζουν να λένε “Στο επόμενο παιχνίδι, στο επόμενο παιχνίδι”, αλλά για κάποιους από αυτούς δεν θα υπάρχει επόμενο ματς. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Στον Κιν απάντησε η σύζυγος του Κάρικ Λίσα, η οποία έγραψε αρχικά: «Πόσο μ*** είναι ο Ρόι Κιν που λέει ό,τι να ‘ναι για να προκαλέσει αντιδράσεις». Στη συνέχεια έσπευσε να διαγράψει το συγκεκριμένο tweet από τον λογαριασμό της και τόνισε: «Διέγραψα το tweet. Παρασύρθηκα από τα συναισθήματα. Απλά απογοητευμένη».

Από την πλευρά του, ο Πίτερ Σμάιχελ τόνισε στον λογαριασμό του στο Twitter για την εμφάνιση της Γιουνάιτεντ: «Δεν έχω λόγια…»!!!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.