Νόιερ: «Ήξερα πώς θα εκτελέσει ο Οζίλ»

Ο Μάνουελ Νόιερ δηλώνει πως γνώριζε καλά τον τρόπο εκτέλεσης πέναλτι του Μεσούτ Οζίλ. Λογικό, μια και οι δυό τους γνωρίζονται από το δημοτικό!

Ο Μάνουελ Νόιερ δηλώνει πως γνώριζε καλά τον τρόπο εκτέλεσης πέναλτι του Μεσούτ Οζίλ. Λογικό, μια και οι δυό τους γνωρίζονται από το δημοτικό!

Ο Γερμανός τερματοφύλακας είπε «όχι» στον συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα στο 8ο λεπτό του χθεσινού Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς στη συνέχεια να παίρνουν προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ με νίκη 2-0 στο Λονδίνο.

«Ξέρω πώς εκτελεί πέναλτι ο Μεσούτ Οζίλ. Ήξερα πως θα περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποφασίσει, αλλά βέβαια θα μπορούσε να επιλέξει οποιαδήποτε γωνία», τόνισε ο Νόιερ.

Η απόκρουση του πέναλτι έφερε στην επιφάνεια την πολυετή γνωριμία ανάμεσα στους δύο παίκτες, που ξεκίνησε από τα παιδικά τους χρόνια στο Γκελζενκίρχεν.

Νόιερ και Οζίλ φοίτησαν στο ίδιο δημοτικό σχολείο, το Gesamtschule Berger Feld, δύο βήματα από το γήπεδο της Σάλκε, στην οποία αργότερα βρέθηκαν μαζί ως συμπαίκτες.

Οι δύο Γερμανοί διεθνείς δεν ήταν στην ίδια τάξη στο δημοτικό μια και ο Νόιερ είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος, όπως όμως αποδεικνύει το φωτογραφικό στιγμιότυπο, αγωνίζονταν στην ίδια σχολική ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.