Σιμεόνε: «Δεν είμαστε φαβορί»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε φρόντισε να βγάλει από την Ατλέτικο την ταμπέλα του φαβορί ενόψει των δύο αναμετρήσεων με τη Μίλαν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε φρόντισε να βγάλει από την Ατλέτικο την ταμπέλα του φαβορί ενόψει των δύο αναμετρήσεων με τη Μίλαν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος» τόνισε ότι περιμένει πολύ δυνατή την ιταλική ομάδα και δύο παιχνίδι που θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Αύριο θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι όπου όλα μπορούν να συμβούν. Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις, αλλά αυτό το ματς θα είναι πολύ σημαντικό ενόψει του δεύτερου. Περιμένω να δω μια σπουδαία Μίλαν και πρώτα απ’ όλα φοβάμαι την ιστορία τους, η οποία σε νυχτές σαν αυτή μπορεί πραγματικά να μετρήσει. Θα αντιμετωπίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Για το αν η Ατλέτικο είναι το φαβορί για την πρόκριση:
«Δεν αισθανόμαστε φαβορί και πρέπει να αποδείξουμε τη δύναμή μας στο γήπεδο. Δεν θα είναι εύκολο, επειδή οι ιταλικές ομάδες πάντα κάνουν τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Θα χρειαστούμε ένταση και συγκέντρωση».

Για το τι παιχνίδια περιμένει:
«Περιμένω αμφότερες τις ομάδες να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να τα καταφέρουμε καλά στην άμυνα για να σιγουρέψουμε ότι δεν θα πάρουν ευκαιρίες να σκοράρουν, αφού έχουν καλούς επιθετικούς είναι επικίνδυνοι στην αντεπίθεση».

Για την επιστροφή του στο Σαν Σίρο:
«Είχα εξαιρετικά χρόνια εδώ, έτσι έχω πολλές αναμνήσεις και φίλους στο Μιλάνο, αλλά αύριο το μόνο πράγμα που μετράει είναι ο τρόπος που θα παίξει η ομάδα μου. Θα είναι υπέροχο για τα παλικάρια μου να παίξουν σε ένα γήπεδο σαν αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.