Λέτσε – Μόντσα 1-1: Όλα κρίθηκαν στο τέλος (video)

Ματς «θρίλερ» στο «Στάντιο Βία ντελ Μάρε».

Ένα απίστευτο παιχνίδι με τρελό φινάλε στις καθυστερήσεις. Λέτσε και Μόντσα αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες, αλλά η Μόντσα βρήκε την ευκαιρία να πάρει τον βαθμό στην έδρα της Λέτσε.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο η Μόντσα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με την πρώτη ευκαιρία να την έχει ο Αλέσιο Τζέρμπιν. Ωστόσο, ο παίκτης των φιλοξενούμενων υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.  Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μπλίν στο 10’ αλλά η μπάλα πέρασε εκτός. Στα τελευταία λεπτά η Λέτσε απείλησε εις διπλούν με τον Τζέντρεϊ στο 42’ και τον Πικόλι στο 44’ αλλά δεν βρήκαν στόχο. Το τελικό σκορ στο πρώτο ημίχρονο ήταν 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε κάποια αξιόλογη ενέργεια στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν  στο 72’ με τον Σανσόνε αλλά η άμυνα εξουδετέρωσε της Μόντσα τον κίνδυνο. Δύο λεπτά μετά ο Μπλιν σούταρε αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 86’ η Μόντσα απείλησε με τον Μπριντέλι αλλά οι αμυντικοί των γηπεδούχων είχαν την απάντηση για ακόμα μια φορά. Η λύτρωση, όμως, ήρθε για τους γηπεδούχους. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κριστόβιτς έκανε το 1-0. Η Μόντσα, βέβαια, δεν είπε την τελευταία της λέξη. Στο 96’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Πεσίνα να το εκτελεί και να ισοφαρίζει. Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 1-1.

Η Μόντσα με αυτό το αποτέλεσμα παρέμεινε στην 11η θέση με 44 βαθμούς, ενώ η Λέτσε έμεινε στη 13η θέση με 36 βσθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική η Μόντσα θα υποδεχτεί τη Λάτσιο (4/5, 19:00), ενώ η Λέτσε θα παίξει με την Κάλιαρι (5/5, 13:30).

Οι συνθέσεις:

Λέτσε(Λ. Γκότι): Φαλκόνε- Τζεντρέι (82’ Βενούτι), Πονγκράτσιτς, Μπαστσιρότο, Γκάλο- Ούντιν (82’ Πιερότι), Μπλιν, Ράφια (61’ Γκονζάλες), Ντόργκου (68’ Αλμκβίστ)- Κρίστοβιτς, Πικόλι (60’ Σανσόνε)

Μόντσα(Ρ. Παλαντίνο):  Ντι Γκρεγκόριο- Μπιριντέλι, Ιτσο (81΄Ντ’ Αμπρόσιο), Μάρι, Κυριακόπουλος- Μπόντο, Α. Άκπρο (69’ Γκαλιαρντίνι)- Τζερμπιν (68’ Ντ. Μαλντίνι), Πεσίνα, Καρμπόνι (59’ Κολπάνι)- Κολόμπο (58’ Τζούριτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.