Ανυπομονεί ο Ζέεντορφ

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ περιμένει πώς και πώς το πρώτο του παιχνίδι σαν προπονητής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ περιμένει πώς και πώς το πρώτο του παιχνίδι σαν προπονητής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο τεχνικός της Μίλαν τόνισε ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να πάρει την πρόκριση επί της Ατλέτικο, ενώ αναφέρθηκε στη μεγάλη στήριξη που έχουν οι «ροσονέρι» από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Τετάρτη:

«Έχουμε έναν πρόεδρο που μας υποστηρίζει πολύ. Ακούει και μιλάει, είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και γνωρίζει πως παίζεται το ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος είναι πολύ πεπειραμένος σχετικά με την εξέλιξη του ποδοσφαίρου, του αρέσει η ιδεά να παίζεις με δύο επιθετικούς. Εμένα από την άλλη πλευρά μου αρέσουν τέσσερις ή πέντε! Αυτή τη στιγμή έχουμε δύο, τον Πατσίνι και τον Μπαλοτέλι».

Για το ντεμπούτο του σαν προπονητής στο Τσάμπιονς Λιγκ:
«Ίσως απόψε δεν κοιμηθώ. Δεν μπορώ να περιμένω την εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ ως προπονητής, τότε θα είμαι σε θέση να σας πω περισσότερα γι’ αυτό!».

Για το πως αντιμετωπίζουν τα ματς με την Ατλέτικο:
«Ο καθένας θα αντιμετωπίσει αυτό το ματς σαν μια ειδική περίσταση. Όλοι θέλουν να συμεμτάσχουν και να κερδίσουν και περιμένω σπουδαία ατμόσφαιρα στο Σαν Σίρο, όπως είχαμε πάντα. Η ομάδα έρχεται στο παιχνίδι σε καλή κατάσταση, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Θα κοιτάξουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για την προετοιμασία της Μίλαν για τα δύο αυτά παιχνίδια:
«Η ομάδα έχει μεγαλώσει σταδιακά απ’ όταν ήρθα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια ξεχωριστή διοργάνωση, όπου πρέπει να ληφθούν υπόψιν πολλοί άλλοι παράγοντες. Είμαι ικανοποιημένος με ό,τι έχουμε κάνει αυτή την εβδομάδα για να προετοιμαστούν για τον αγώνα. Οι οπαδοί μας είναι πάντα μαζί με την ομάδα, κατά τη διάρκεια αυτού του ματς θα είναι ο 12ος παίκτης. Αυτές οι βραδιές είναι οι παίκτες ονειρεύονται να ζήσουν όταν είναι παιδιά. Έχουμε την πεποίθηση ότι μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά θα είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει τίποτα που θα αποφασιστεί αύριο, υπάρχουν δύο αγώνες να παιχθούν».

Για την κατάσταση του Κακά:
«Δεν είναι ακόμη στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Τον αξιολογήσαμε και ελπίζουμε ότι μπορεί να επανέλθει. Αλλά αν όχι, δεν έχουμε άλλες λύσεις».

Για την Ατλέτικο:
«Η Ατλέτικο είναι πολύ δυνατή και πρέπει να τη σεβόμαστε πολύ. Είχαν δύο ήττες από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι μία οργανωμένη ομάδα και έχω μεγάλο σεβασμό γι’ αυτούς. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει ένα μεγάλο ταξίδι σαν προπονητής, τον συγχαίρω. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο, όχι όμως αύριο και σε δύο εβδομάδες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.