Κανονικά στην Ευρώπη Φενέρ και η Τραμπζονσπόρ

Το δικαίωμα, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, να λάβουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, απέκτησαν η Φενέρμπαχτσε και η Τραμπζονσπόρ.

Το δικαίωμα, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, να λάβουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, απέκτησαν η Φενέρμπαχτσε και η Τραμπζονσπόρ, σύμφωνα με απόφαση της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Οι δύο σύλλογοι φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα με τους στημένους αγώνες, ωστόσο η ομοσπονδία της γειτονικής χώρας αποφάσισε να μη λάβει πειθαρχικά μέτρα έως ότου υπάρξει απόφαση των δικαστικών αρχών. Έτσι, εάν δεν υπάρξει κάποια νέα δικαστική εξέλιξη τις προσεχείς ημέρες, η Φενέρμπαχτσε θα λάβει μέρος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η Τραμπζονσπόρ στα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης. Να θυμίσουμε ότι η Τράμπζονσπορ θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προκριματικά.

Για την πολύκροτη υπόθεση των στημένων αγώνων, έχουν προσαχθεί 56 άτομα εκ των οποίων τα 26 κρίθηκαν προφυλακιστέα. Με βάση τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει στα ΜΜΕ, εκτός από τη Φενέρμπαχτσε και την Τράμπζονσπορ, στην όλη υπόθεση εμπλέκονται οι ομάδες Εσκίσεχιρσπορ, Σίβασπορ και Άνκαραγκιουτζου στην Α΄ εθνική κατηγορία, καθώς επίσης και άλλες ομάδες της Β΄ κατηγορίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.