Νίκη με 3 γκολ ποίημα η Όστερσουντ (video)

Με τρία γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο η Όστερσουντ κατάφερε να επικρατήσει της Φάλκεμπεργκ με 3-2 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Σουηδικού πρωταθλάματος.

Με τρία γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο η Όστερσουντ κατάφερε να επικρατήσει της Φάλκεμπεργκ με 3-2 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Σουηδικού πρωταθλάματος. 

Σ’ ένα παιχνίδι που έγιναν απίθανα πράγματα η γηπεδούχος ομάδας είδε να της χαμογελά η τύχη στο 25ο λεπτό, όταν ο Πογκρέμπνιακ αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε η Φάλκεμπεργκ, με τον τερματοφύλακα Κεϊτά να μπλοκάρει τη μπάλα. 
Η Φάλκεμπεργκ με τον Μάθισεν έφτασε στο γκολ στο 38ο λεπτό όμως ο διαιτητής Λίντγκρεν το ακύρωσε ύστερα από χρήση του VAR, ως επιθετικό φάουλ πριν το σουτ. 
Τα πράγματα για την φιλοξενούμενη ομάδα έγιναν ακόμα χειρότερα, όταν ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά το δικό της γκολ που δεν μέτρησε ποτέ, ήρθε ο Έις να πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ από τα 35 μέτρα στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δύχτια της ομάδας της Φάλκεμπεργκ. Οι φιλοξενούμενοι όμως κέρδισαν στο 44ο λεπτό ένα ακόμη πέναλτι το οποίος εκτέλεσε εύστοχα αυτή τη φορά ο Κάρλσον κάνοντας το 1-1. 

Στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά του Κόλκετ να σκοράρει ένα τρομερό γκολ για την Όστερσουντ, στέλνοντας την μπάλα κοντά στην συμβολή των δοκαριών για το 2-1. 

Η αναμέτρηση όμως είχε πολλά να δώσει ακόμα. Στο 77ο λεπτό η Φόλκεμπεργκ αγγίζει το 2-2 όμως η στραβοκλωτσιά του Σεβανκαμπό έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της ομάδας του. Έξι’ λεπτά αργότερα, όμως, ο Σονκό-Σέντμπεργκ έκανε το 2-2 σκοράροντας στην εστία της ομάδας του αφού δεν κατάφερε να διώξει σωστά τη μπάλα. 

Η Όστερσουντ όμως είχε κρατήσει για το τέλος την δική της αντεπίθεση, στο 87′ είχε δοκάρι και στο 88′ ήρθε ένα γκολ όνειρο όταν από πλάγια θέση κοντά στο κόρνερ ο Πόπλερ-Ίνσεργουντ έπιασε ένα σουτ με εξωτερικό φάλτσο στέλνοντας τη μπάλα στην  απέναντι πλευρά των δυχτίων του Νίλσον γράφοντας το τελικό 3-2 για τους γηπεδούχους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.