«Γκέλα» για τη Μπρόντμπι

Αν και προηγήθηκε με 3-1 στην έδρα της Μίντιλαντ, η Μπρόντμπι δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και με το τελικό 3-3 έχασε την ευκαιρία να «πιάσει» στην κορυφή την πρωτοπόρο, Κοπεγχάγη.

Αν και προηγήθηκε με 3-1 στην έδρα της Μίντιλαντ, η Μπρόντμπι δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και με το τελικό 3-3 έχασε την ευκαιρία να «πιάσει» στην κορυφή την πρωτοπόρο, Κοπεγχάγη. Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα play off του Europa League διατήρησε το αήττητο που έχει μετά από 4 αγωνιστικές (2 νίκες, 2 ισοπαλίες) και με 8 βαθμούς (όσους και η σημερινή αντίπαλός της) έμεινε στην 2ην θέση του πίνακα πίσω από την Κοπεγχάγη (10β.)

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν και πάλι ο Τεέμου Πούκι. Ο Φινλανδός σέντερ φόρ της Μπρόντμπι πέτυχε το δεύτερο σερί χατ τρικ μέσα σε τρία 24ωρα (40΄,76΄,79΄), καθώς ήταν αυτός που είχε σημειώσει και τα 3 τέρματα των Δανών στη νίκη-πρόκριση επί της Χέρτα (3-1) στη ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League.

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Ζόρνιγκερ (4-1-2-1-2): Χέρμανσον, Χολστ, Γιούελσγκααρντ (36΄ Κρόνε), Λάρσον, Μούκχταρ (68΄ Βίλτσεκ), Νόργκααρντ, Φίρι, Πούκι, Ρόκερ, Ρόνοου, Ουρένα (84΄ Όστιν). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.