Ψωνίζει από Πορτογαλία

Η Μπεσίκτας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Σιμάο, Αλμέιδα και Μανουέλ Φερνάντες.

Μια “μικρή” εθνική Πορτογαλίας είναι πολύ πιθανό να θυμίζει η Μπεσίκτας σε λίγο καιρό. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Σιμάο, Ούγκο Αλμέιδα και Μανουέλ Φερνάντες, με τον τελευταίο, μάλιστα, να βρίσκεται ήδη στην Τουρκία και να συζητά τις τελευταίες λεπτομέρειες του νέου του συμβολαίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο παίκτης της Βαλένθια φωτογραφήθηκε με το κασκόλ της Μπεσίκτας στο αεροδρόμιο, ενώ όσον αφορά στους άλλους δύο συμπατριώτες του δεν έγινε σαφές αν οι συζητήσεις έχουν να κάνουν για τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα ή μετά το τέλος της σεζόν. Τα συμβόλαια και των δύο λήγουν το καλοκαίρι και η Βέρντερ δε θα έλεγε “όχι” σε πιθανή πώληση του Αλμέιδα τον Ιανουάριο, ενώ το μέλλον του Σιμάο στην Ατλέτικο είναι ιδιαίτερα αμφίβολο, τη στιγμή που αρκετοί άλλοι “ροχιμπλάνκος” έχουν προχωρήσει ήδη σε ανανεώσεις. 

Ο προπονητής της Μπεσίκτας, Μπερντ Σούστερ, φαίνεται ότι έχει πειστεί από τις εμφανίσεις του Ρικάρντο Κουαρέσμα, ο οποίος αγωνίζεται από το καλοκαίρι με τα χρώματα της τουρκικής ομάδας και αποφάσισε να επενδύσει και σε άλλους εκπρόσωπους της πορτογαλικής σχολής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.