Του έκλεψαν 92 ζευγάρια παπούτσια!

Διαρρήκτες άνοιξαν το σπίτι του επιθετικού της Φενέρμπαχτσε Φερναντάο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αρπάζοντας μεταξύ άλλων 92 ζευγάρια παπούτσια!

Διαρρήκτες άνοιξαν το σπίτι του επιθετικού της Φενέρμπαχτσε Φερναντάο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αρπάζοντας μεταξύ άλλων 92 ζευγάρια παπούτσια!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, βρισκόταν με την οικογένειά του στην Τουρκία όταν έμαθε την περασμένη Τρίτη το δυσάρεστο νέο για την διάρρηξη στο πολυτελές διαμέρισμα που διατηρεί στην περιοχή Barra da Tijuca στο δυτικό Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Οι διαρρήκτες, εισήλθαν στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου και πήραν τρεις τηλεοράσεις και την συλλογή παπουτσιών της οικογένειας, πριν αποχωρήσουν με το αυτοκίνητο του παίκτη!

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή την επόμενη μέρα από τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για το διαμέρισμα στην διάρκεια της ημέρας.

«Νομίζουμε ότι είμαστε ασφαλείς σε ένα διαμέρισμα πολυτελούς περιοχής αλλά δεν είναι έτσι. Σκεφτόμαστε να φύγουμε από την περιοχή. Συνήθως όταν είμαι στην Τουρκία η οικογένειά μου μένει εκεί, αλλά ευτυχώς τώρα ήταν μαζί μου», είπε ο παίκτης στην Globoesporte.

Δείτε φωτογραφίες από το διαμέρισμα του Φερναντάο μετά την διάρρηξη:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.