Μπεσίκτας: Παρελθόν ο Σάντος και τώρα… εθνική

Σύντομη η θητεία του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Μπεσίκτας, αφού ούτε αυτός κατάφερε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και το ενδεχόμενο για την επιστροφή του στην εθνική έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Ο Σάντος έκανε ένα απογοητευτικό πέρασμα από την Μπεσίκτας, αφού σε 16 παιχνίδια μέτρησε μόλις 7 νίκες, ενώ είχε και άλλες εννιά απώλειες βαθμών (4 ισοπαλίες, 5 ήττες).

Τρεις μήνες διήρκεσε η θητεία του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Μπεσίκτας! Ο έμπειρος Πορτογάλος προπονητής απολύθηκε από τον τουρκικό σύλλογο, πληρώνοντας το γεγονός πως η ομάδα δεν κατάφερε να σηκώσει κεφάλι ούτε με τη δική του παρουσία.

Η απόλυση του ίσως είναι και μια εξέλιξη που δεν αποκλείεται να απασχολήσει την ΕΠΟ καθώς υπάρχουν στο ΔΣ μέλη που τάσσονται υπέρ της επιλογής του Πορτογάλου. Περίπτωση με μεγάλες δυσκολίες κυρίως, οικονομικές οι οποίες όμως θα μπορούσαν να ξεπεραστούν. Άλλωστε και χθες (13/4) στη γενική συνέλευση της Εκτελεστικής δεν πάρθηκε καμία απόφαση για το αν θα γίνει πρόταση στον Πογέτ. Συνεπώς, στην επομένη γενική συνέλευση πριν το Πάσχα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή της εθνικής Ελλάδος. Θετικός προς το πρόσωπο του Φερνάντο Σάντος, φαίνεται να είναι και ο προέδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.