Μπεσίκτας: Ο Σάντος θέλει μόνο να κερδίζει

Ο Φερνάντο Σάντος παρουσιάστηκε επίσημα από τη διοίκηση της Μπεσίκτας και τόνισε πως θέλει να κερδίζει και πως ξέρει πώς να το κάνει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως του είχε λείψει να προπονεί ένα σύλλογο, μετά τις θητείες του σε εθνικές ομάδες. Επίσης, δήλωσε πως δεν έχει καταλήξει στην αγωνιστική διάταξη, που θα χρησιμοποιήσει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Αρχικά, ο Σάντος δήλωσε: «Υπάρχει ένα πράγμα που ξέρω και αυτό είναι να κερδίζω. Ο μόνος μου στόχος είναι να κερδίζω. Όταν χάνω, χάνω τον ύπνο μου. Πρέπει να κερδίσουμε και να παλέψουμε. Πρέπει να το κάνουμε αυτό ακόμα και τη χειρότερη μέρα. Εμείς πρέπει να βγούμε στο γήπεδο για να πολεμήσουμε».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ψάχνουμε τον πιο κατάλληλο σχηματισμό για αυτή την ομάδα. Θα μπορούσε να είναι 4-4-2, μπορεί να είναι 4-3-3. Το σημαντικό είναι τι είδους παίκτες έχεις και τι μπορούμε να κάνουμε. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα στη μετάβαση που ξέρει πώς να παίζει και να είναι συμπαγής».

Επίσης, ο Σάντος τόνισε: «Πρώτη φορά κάλεσα τον Γκέντσον Φερνάντες στην εθνική Πορτογαλίας πριν από τέσσερα χρόνια. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, ένας μεγάλος επαγγελματίας. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Θα συνεχίσει να είναι καλός».

Τέλος, ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε: «Είμαι στην εθνική ομάδα για 14 χρόνια, αλλά προπονούσα συλλογικές ομάδες για 20 χρόνια. Μου λείπει να προπονούμαι σε ομάδες κάθε μέρα και να είμαι με τους παίκτες. Έχουμε μια καλή ομάδα. Είμαι σαν οικογένεια με τους παίκτες μου. Αν κάποιος επιτεθεί στην οικογένειά μου, θα απαντήσουμε όλοι σαν μια γροθιά. Το σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.