Kολοβέτσιος: Διαμεσολαβητής σε συνομιλία Παναγιωτόπουλου – Ακάρ

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος διαμεσολάβησε σε μια τηλεφωνική συνομιλία του Χουλούσι Άκαρ, με τον ομόλογό του στην Ελλάδα Νίκο Παναγιωτόπουλου.

Οι σχέσεις της Ελλάδας με τη γείτονα χώρα Τουρκία έχουν περάσει από πολλά κύματα τα τελευταία χρόνια. Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα φαίνεται να έχουν ομαλοποιηθεί και όλα να κυλούν πιο ήρεμα.

Οι Υπουργοί άμυνας των δύο χωρών είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν, σε μια διαφορετική συνομιλία, αφού διαμεσολαβητής για να συμβεί αυτό ήταν ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος διαμεσολάβησε για να συμβεί αυτή η τηλεφωνική επαφή ανάμεσα στους δύο Υπουργούς.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κολοβέτσιος στα social media:

«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά μετά την συνάντησή μου με τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας Χουλούσι Άκαρ. Μετά από πρωτοβουλία του, ήρθαμε σε επικοινωνία με τον Έλληνα Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος μου μετέφερε τις θερμότερες ευχές για την πορεία μου στην τούρκικη ομάδα. Με το πέρας της συζήτησης τον προσκαλέσαμε από κοινού στην πόλη της Καισάρειας. Βίωσα μία ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία βλέποντας τον φιλικό τρόπο επικοινωνίας των δύο υπουργών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.