“Φέσι” στον Μέλμπεργκ

Η τουρκική ιστοσελίδα Ηaberoku γράφει ότι η Γαλατασαράι έχει κινηθεί ήδη για την απόκτηση του Όλοφ Μέλμπεργκ από τον Ολυμπιακό

Η τουρκική ιστοσελίδα Ηaberoku γράφει ότι η Γαλατασαράι έχει κινηθεί ήδη για την απόκτηση του Όλοφ Μέλμπεργκ από τον Ολυμπιακό. «Ο νέος πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αϊσάλ στρέφεται προς τη Βόρεια Ευρώπη, αφού θέλει αντοχή και πειθαρχία μια και θεωρεί ότι λείπουν από την ομάδα και γι’αυτό θέλει να φέρει στην Κωνσταντινούπολη Σουηδούς αστέρες” αναφέρει το ρεπορτάζ της.

Και συνεχίζει: “Ο Αϊσάλ έχει ζητήσει από τον σύμβουλο Μπουλέντ Τουλούν να κάνει ό,τι πρέπει για να αποκτηθούν οι Γιόχαν Ελμάντερ, Κιμ Κάλστρομ, Μπεχράν Σαφαρί και Όλοφ Μέλμπεργκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τουλούν έχει λάβει εντολή να ολοκληρώσει το ταχύτερο δυνατόν τις μεταγραφές των τεσσάρων ποδοσφαιριστών”.

Ιδιαίτερα για τον Μέλμπεργκ γράφει: «Ο 33χρονος Μέλμπεργκ αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και ο Τουλούν προσπαθεί να τον πείσει. Ο Μέλμπεργκ έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στην Αγγλία και το κόστος απόκτησής του από την ελληνική ομάδα μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 5 εκατ. ευρώ!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.