Αποστολή με εκπλήξεις από Φερέιρα

Με τους Βαρέλα - Μαουρίσιο να επιστρέφουν αλλά δίχως τους Στοχ - Λάμπρου η 19άδα του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΛ.

Στο γήπεδο της Τούμπας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για την αυριανή, εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ (σ.σ. 18:00). Με τους Βέρνμπλουμ – Ζαμπά στο απουσιολόγιο, ο Αμπέλ Φερέιρα κι οι συνεργάτες του δούλεψαν πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες της επικείμενης αναμέτρησης σε μια προπόνηση με προσαρμογές στα δεδομένα του επερχόμενου ματς. Στη λογική αυτή η ομάδα δούλεψε τόσο στην επιθετική όσο και στην ανασταλτική λειτουργία με έμφαση στα στα στημένα αλλά και στα τελειώματα των φάσεων. 

Ο «Δικέφαλος» θέλει να συνεχίσει νικηφόρα, δίνοντας συνέχεια και στα εντυπωσιακότατα σερί του, όμως – όπως τόνισε κι ο 41χρονος Πορτογάλος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του – αυτό μπορεί να γίνει μόνο με απόλυτη συγκέντρωση κι ακόμη καλύτερη απόδοση σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις. Μετά το πέρας της προπόνησης ανακοινώθηκαν οι δέκα εννιά ποδοσφαιριστές που πλαισιώνουν την αποστολή με τους Βαρέλα – Μαουρίσιο να επιστρέφουν και τους Στοχ – Λάμπρου να μένουν εκτός. 

Αναλυτικά οι επιλογές του κ. Φερέιρα: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.