Super League 2: Παλικαρίσιες νίκες για Καραϊσκάκη και Παναχαϊκή (hls)

Καραϊσκάκης Άρτας και Παναχαϊκή πήραν σπουδαίας σημασίας τρίποντα σε βάρος των Εργοτέλη και Απόλλων Λάρισας αντίστοιχα! Κοινο σημείο το σκορ (1-0, 0-1) και οι... αντιξοότητες.

Ο τελευταίος του πρωταθλήματος (Καραϊσκάκης Άρτας) συνάντησε τον πρώτο (Εργοτέλη) στο Παγκρήτιο αλλά το παιχνίδι είχε ανέλπιστη εξέλιξη. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αλλά γκολ δεν μπόρεσαν να βρουν. Αντ’ αυτού ο Μαραθωνίτης με συρτό σουτ στο 71′ έδωσε μία νίκη βαρύνουσας σημασίας στους φιλοξενούμενους. Ο Καραϊσκάκης έχει 11 βαθμούς πλέον και έπιασε στην 11η θέση τον Ο.Φ. Ιεράπετρας στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή. «Δωράκι» έκανε στους διώκτες του ο Εργοτέλης καθώς έμεινε στους 28 βαθμούς και αύριο (21/03) με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής μπορεί να βρεθεί 4ος ή 5ος!

Στην Πάτρα η Παναχαϊκή υποδέχθηκε τον Απόλλων Λάρισας και το τελικό 1-0 δεν θα λογιζόταν σαν έκπληξη αν στο 19ο λεπτό δεν είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Άλμπερτ Μπρους. Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν ακόμα και με 10 παίκτες να πάρουν σπουδαία νίκη, που τους βάζει στην 6άδα (22 βαθμούς), λόγω του τραγικού λάθους του Παναγιώτη Γλύκου. Ο έμπειρος γκολκίπερ του Απόλλωνα στην προσπάθεια του να μεταβιβάσει την μπάλα σε συμπαίκτη του υπέπεσε σε μοιραίο λάθος που έβγαλε τον Χρήστο Γιούση μόνο του με την εστία. Ο Γιούσης δεν μπορούσε να το χάσει αυτό και η Παναχαϊκή διατήρησε εύκολα σχετικά το υπέρ της αποτέλεσμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.