ΠΑΣ..ας ο Νάουμετς στην Κέρκυρα!

Ο Ουκρανός Νάουμετς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην επιβλητική νίκη με σκορ 4-0 του ΠΑΣ Γιιάννινα στην Κέρκυρα και στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής!

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε προβάδισμα νίκης στην Κέρκυρα, το οποίο διαχειρίστηκε αποτελεσματικά ως το φινάλε!

Δεν ήθελε και πολύ να φανεί η διαφορά ποιότητας και κινήτρου στο νησί των Φαιάκων ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την ομάδα της Κέρκυρας.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τους τρεις πόντους προσεγγίζοντάς τους με τον πιο άμεσο κι αποτελεσματικό τρόπο!
Μόλις στο 3ο λεπτό ο Νάουμετς εκτελώντας φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παγκράτη και έξι λεπτά αργότερα έπειτα από συνδυασμό των Μπουκουβάλα – Λεό – Ξύδα ο 22χρονος επιθετικός πέτυχε το 0-2!
Ακολούθησε ένα παιχνίδι με ήδη γυρτή τη «ζυγαριά» προς την πλευρά του θεωρητικού φαβορί.
Χάθηκαν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες με τους φιλοξενούμενους σαφώς πιο ισορροπημένους σαν ομάδα να φτάνουν σε ένα 3ο γκολ στο 30’ όταν ο Νάουμετς συνδυάστηκε με τον Λεό και πλάσαρε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων στο 0-3.
Με τα πάντα, επί της ουσίας, να έχουν κριθεί ακολούθησε μια αναμέτρηση με λιγότερη πίεση, σχετικά καλό ρυθμό και το καλύτερο να το κρατάει στο φινάλε ο Ουκρανός Νάουμετς διαμορφώντας με ένα εκπληκτικό γκολ το τελικό 0-4!
 

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπολάνο) :

Παγκράτης, Πιαστόπουλος, Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Ζερβόπουλος, Αμαραντίδης (46’ Ενγκάν), Γεωργακόπουλος Κ.Π. , Λεπενιώτης, Βασιλούδης, Μίσκο (67’ Νικολούδης), Γεωργακόπουλος Κ.Λ.(71’ Νασιμέντο)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης) :

Χουτεσιώτης, Αποστολόπουλος (46’ Οικονομόπουλος), Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Σιόντης, Κάστρο (46’ Πίτου Γκαρσία), Νάουμετς, Ξύδας (73’ Ράντοβατς), Λεό, Κρίζμαν.

** Το πρόγραμμα της αγωνιστικής :

Σάββατο (14/12)

15.00   Δόξα Δράμας – Εργοτέλης

Κυριακή (15/12) 

14.00  Α.Ε. Καραϊσκάκης – Πλατανιάς
14.45 Απόλλων Λάρισας – Απόλλων Σμύρνης
15.00 Απόλλων Καλαμαριάς – Παναχαϊκή

Δευτέρα (16/12)

16.00 Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός – Λεβαδειακός
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.