Καλλιθέα – Καλαμάτα 4-1: Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της στη Super League 2 (videos + highlights)

Με νίκη αποχαιρέτησε τη Super League 2 η Καλλιθέα, 4-1 την Καλαμάτα στο «Ελ Πάσο».

Καλλιθέα και Καλαμάτα αναμετρήθηκαν για την 10η αγωνιστική των playoffs της Super League 2. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Λουκίνα, ο οποίος έφτασε τα 18 γκολ στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, αλλά και τον Ορέστη Τσιντώνη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με ένα δυνατό σουτ, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη πήρε τη νίκη. Από την άλλη η Καλαμάτα κατάφερε να βάλει το γκολ με τον Μπαράλες.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, καθώς είχε την πρώτη ευκαιρία στο 7’ με τον Ντεμέτριους να σουτάρει και ανα σκοράρει. Στο 15’ ήρθε και το δεύτερο γκολ για την Αθηναϊκή ομάδα με τον Λουκίνα να συνεχίζει να σκοράρει. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 2-0 υπέρ της Καλλιθέας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν με γκολ από τα αποδυτήρια με τον Τσιντώνη να σκοράρει με «σουτ-κεραυνό» στο 48’ και να κάνει το 3-0. Στο 65’, όμως,  η «μαύρη θύελλα» έβαλε το «γκολ της τιμής» με τον Μπαράλες να εκμεταλλεύεται το λάθος στην άμυνα και να σκοράρει. Στο 88’ ο Λουκίνας έφτασε τα 18 γκολ, βάζοντας το «κερασάκι στην τούρτα» για το 4-1.

Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα (Βοσνιάδης): Πάντος, Μαρότα, Βλάχος, Γεβρέμοβιτς, Ουές, Μπουλούλης, Μουστακόπουλος, Τσιντώνης, Ντεμέτριους, Βασιλόγιαννης, Λουκίνας

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κοβάλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωστούλας, Αρίμπας, Καρασαλίδης, Κατάλντι, Ματέους, Γρίβας, Μπαράλες, Ακόστα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.