Βελέντζας: “Την άλλη εβδομάδα αν όλα πάνε καλά, ο κ.Μονεμβασιώτης θα υπογράψει”

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Βελέντζα για τον Ηρακλή και τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη

Ο Λευτέρης Βελέντζας έκανε δηλώσεις για τον Ηρακλή και το τι γίνεται σε διοικητικό επίπεδο με τις συζητήσεις που έγιναν όλο αυτό το χρονικό διάστημα μεταξύ Ευγενίου και Μονεμβασιώτη

Στην αρχή, είπε: «Έβαλα και εγώ το χεράκι μου όσο μπορούσα να γίνει το deal με τον Ηρακλή και τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη. Την άλλη εβδομάδα αν όλα έχουν πάει καλά, δηλαδή η αδειοδότηση, η οποία είναι σε καλό δρόμο, όπως είπε και ο κ. Ευγενίου ότι ο φάκελος είναι υπερπλήρης, τότε ο κ. Μονεμβασιώτης θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη ώστε να υπογράψει ό,τι έχουν συμφωνήσει. Δεν πιστεύω ότι θα χαλάσει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αρκεί να μην υπάρχει καμία φετινή εκκρεμότητα.

Ο κ. Μονεμβασιώτης εκείνο που θέλει είναι η ομάδα να αγωνίζεται στην Super League 1, δεν σκεφτόμαστε τον Ηρακλή να παίζει κάπου αλλού. Η παρουσία του κ. Μονεμβασιώτη εγγυάται πως δεν υπάρχουν νέα προβλήματα στην ομάδα. Όλοι θέλουμε η ομάδα να μπει σε μια νέα εποχή. Πιστεύω ότι μπορούμε να ανέβουμε του χρόνου, με αυτόν τον κόσμο, με αυτή τη δυναμική και με μια καλή ομάδα, που θα φτιάξουμε, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Του χρόνου να έχουμε βεγγαλικά για την άνοδο του Ηρακλή».

Για τον Γιώργο Παράσχο που ακούστηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ηρακλή, είπε: «Ο κ. Μονεμβασιώτης εκτιμά τον Γιώργο Παράσχο, με τον οποίο έχει συνεργαστεί. Δεν έχω μιλήσει με τον κ. Παράσχο και δεν ξέρω αν έχει μιλήσει κάποιος άλλος».

Πηγή: Metropolis 95.5


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.