SL2: Ανοδος -και μαθηματικά- για τον Λεβαδειακό (video)

Ο Λεβαδειακός εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό του στη SL1 και επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία-Η Νίκη Βόλου νίκησε εκτός έδρας με 3-2 την ΑΕΛ

Ο Λεβαδειακός επιστρέφει -και μαθηματικά- στη SL1 μετά τη νίκη του επί του Μακεδονικού. Εδώ και καιρό, ο Λεβαδειακός ήταν “αγκαλιά” με την άνοδο και περίμενε την τυπική επικύρωση.

Αυτό έγινε μετά τη νίκη του επί του Μακεδονικού. Στο άλλο παιχνίδι που έγινε, η Νίκη Βόλου νίκησε εκτός έδρας την ΑΕΛ.

Λεβαδειακός-Μακεδονικός 2-0

Με γκολ των Πολέτο και Ρομό, ο Λεβαδειακός νίκησε με 2-0 τον Μακεδονικό.

Οι νικητές πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πρόσθεσαν μία ακόμη νίκη στην πορεία πρωταθλητισμού και αυτή η νίκη ήταν και το αποτέλεσμα που έφερε και την επικύρωση της ανόδου. Ο Πολέτο έκανε το 1-0 στο 12’ και το 2-0 έγινε στο 48’ με τον Ρομό.

Το 2-0 παρέμεινε ως το τέλος καθώς ο Μακεδονικός δεν βρήκε γκολ στη μεγάλη ευκαιρία που είχε στο 71’, όταν η μπάλα από προσπάθεια του Σιμόνι πήγε στο δοκάρι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Τσελεπίδης, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντε (62′ Κουϊρουκίδης), Χάμοντ (85′ Ντεντάκης), Νταγκό (72′ Γιαννιώτας), Πολέτο, Συμελίδης (72′ Νίκας), Ρομό (62′ Κωστή). 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Μαλεζάς): Περντρέου, Περέιρα, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Λυμπεράκης, Μελετίδης (79′ Μαργαρίτης), Παναγιωτούδης, Ραμίρες (79′ Αδαμίδης), Ζαφειράκης (79′ Τσαμούρης), Γρηγοριάδης (57′ Τσιλιγγίρης), Χερίδης (57′ Σιμόνι).

ΑΕΛ-Νίκη Βόλου 2-3

Στο AEL FC Arena, η ΑΕΛ πήρε δύο φορές το προβάδισμα, η Νίκη Βόλου έκανε την ανατροπή. Το 1-0 το έκανε ο Στίνα στο 23’, η Νίκη Βόλου ισοφάρισε σε 1-1 στο 30′, με πέναλτι του Κρητικού.

Το 1-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο 49’ η ΑΕΛ έκανε το 2-1 με κεφαλιά του Φατάι, η Νίκη Βόλου με τον Ανδρέου στο 54’ έκανε το 2-2 και με το γκολ του Λίταινα στο 69’, πήρε τη νίκη με 3-2. 

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Βενετικίδης, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (69′ Κοσονού), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας (69′ Παπαδόπουλος), Αντράντα (46′ Θωμαΐδης), Στίνα (76′ Μαυριάς), Φατάι, Κ. Παπαγεωργίου, Πεντρόζο.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Λίταινας, Πέττας (76′ Γιαννίτσης), Πολίτης, Κρητικός (90’+6′ Να’α), Μπαλλάς (46′ Μακατσάρια).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.