Διαγόρας Ρόδου – Ολυμπιακός Β΄ 1-0: «Πάτησε» κορυφή με λυτρωτή τον Λούκιτς

Τους υπέρ πολύτιμους τρεις βαθμούς έδωσε στην ομάδα του ο Βίκτωρ Λούκιτς, με γκολ που πέτυχε λίγα λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού.

Στο «Δημοτικό Στάδιο Ρόδου», υποδέχτηκε ο Διαγόρας τον Ολυμπιακό Β’ για την εξ αναβολής αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Super League 2.

Την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα των playouts, εκμεταλλεύτηκε το σύνολο του Ράτκο Ντόστανιτς καθώς επικράτησε με 1-0 τους «ερυθρόλευκους» του Αριέλ Ιμπαγάσα. Ενώ το Αιγάλεω που ήταν στην πρώτη θέση λίγες ώρες πριν στραβοπάτησε με τον Παναθηναϊκό Β΄ (0-0), στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται ακόμη στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Παρά την υπεροχή των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο, αυτό τελείωσε χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία! Κοντά στο να ανοίξουν το σκορ έφτασαν πρώτοι οι Πειραιώτες, όταν το σουτ του Μπάμπη Κωστούλα στο 54΄ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λαδά. Ενώ και στο 81ο λεπτό προηγήθηκαν στο σκορ. Το γκολ όμως ακυρώθηκε.

Οι Νησιώτες όχι μόνο άντεξαν στην πίεση που άσκησαν οι «ερυθρόλευκοι» στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά κατάφεραν να πάρουν και τους τρεις βαθμούς χάρις στο γκολ του Λούκιτς στο 89΄.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Διαγόρας (Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας, Νικολής (84′ Μανωλάκης), Δημητρίου, Δημόπουλος (84′ Σταματούλλας), Παπατόλιος, Μουντές (60′ Αντεσίνα), Τσιαντούλας, Βολάκης (60′ Mασούρας), Λεσάι (67′ Λούκιτς), Μανιάς

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Μπα (70′ Βλαχομήτρος), Σγουρός (74′ Σαπουντζής), Τσέλιος (74′ Πινακάς), Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Μαρίνος (70′ Κατσουλίδης), Κωστούλας, Μουζακίτης, Αργυρίου

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθήνας)
Βοηθοί: Μητροφάνης, Σταυρόγλου (Αθήνας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.