Χανιά-Καλλιθέα 2-1: Στην κορυφή οι Κρητικοί! (highlights)

Τα Χανιά πήραν το σπουδαίο ματς κόντρα στην Καλλιθέα για την 3η στροφή των Playoffs της Super League 2, επικρατώντας με 2-1. Πλέον βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα, έχοντας υπέρ τους την ισοβαθμία κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα.

«Φωτιά» στη μάχη του… τίτλου στον Β΄ όμιλο της Super League 2 έβαλαν τα Χανιά, με τη νίκη τους 2-1 επί της Καλλιθέας. Με το «τρίποντο» που πανηγύρισε η κρητική ομάδα «έπιασε» στην κορυφή την αντίπαλό της με 28 βαθμούς, ενώ παράλληλα έδωσε ελπίδες για την άνοδο και στον Ιωνικό, που βρίσκεται στο -6, αλλά με αγώνα λιγότερο.

Ο Μάναλης στο 10΄ και ο Κόλα στο 31΄ πέτυχαν τα γκολ της νίκης του ΑΟΧ, ενώ η Καλλιθέα μείωσε στο 58΄ με ανάποδο «ψαλίδι» του Λουκίνα. Όμως δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και μάλιστα τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ουές στο 85΄.

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Σιλά (75′ Παναγιώτου), Ματάους, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Νίλι (68′ Κατσούρρι), Τσέλιος (57’ Μιούλερ) , Ντίας (68′ Τσορνομάζ), Λεμονής, Κόλα (57’ Μάνος), Μάναλης

Καλλιθέα (Αλέκος Βοσνιάδης): Κότσαρης, Ρομαό, Τσιβελεκίδης, Ουές, Καινούργιος, Μουστακόπουλος (46′ Νταμιάν), Ματίγια, Ντιμίτριους (46′ Λουκίνας), Βασιλόγιαννης (74′ Τόρρες), Μουτίνιο (87′ Μανθάτης), Κυνηγόπουλος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.