SL2: «Σκόρπισε» την Παναχαϊκή ο Ολυμπιακός Β’, εύκολα ο ΠΑΟΚ Β’ με Αιολικό

Σπουδαίες νίκες για Ολυμπιακό Β' και ΠΑΟΚ Β', κόντρα σε Παναχαϊκή και Αιολικό, αντίστοιχα. Αντίθετα «κινδυνεύει» ο Παναθηναϊκός Β' με υποβιβασμό μετά την ήττα από τον Διαγόρα Ρόδου.

Αναλυτικά:

Α’ Όμιλος

Ηρακλής – Κοζάνη 1-1

Το βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε στο 71ο λεπτό ο Σουλιώτης για τη Κοζάνη. Το γκολ του Ηρακλή σημείωσε στο 48′ ο Γκμπενιόν. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση με 17, ενώ η Κοζάνη ακολουθεί με έναν βαθμό λιγότερο.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Καμπανιακός 0-1

Ένα γκολ του Φροσύνη στο 77ο λεπτό ήταν αρκετό για τον Καμπανιακό, κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται οι δύο ομάδες ο Καμπανιακός είναι 9ος με 15, ενώ η Καρδίτσα 10η με τους ίδιους βαθμούς.

ΠΑΟΚ Β’ – Αιολικός: 2-1

Ο ΠΑΟΚ Β’ υποδέχθηκε τον Αιολικό για την 2η αγωνιστική των πλέι-άουτ της Super League 2. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» άνοιξε το σκορ με τον Σελιμάι στο 30ο λεπτό, ενώ ο Δαρέλας διπλασίασε τα γκολ για τους γηπεδούχους. Το γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Σαραντίδης στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Ο ΠΑΟΚ Β’ είναι 6ος με 18, ενώ ο Αιολικός είναι στην τελευταία θέση με μόλις 8.

Β’ Όμιλος

Γιούχτας – Αιγάλεω: 0-2

«Διπλό» για το Αιγάλεω στην έδρα του Γιούχτα για 2η αγωνιστική των πλέι-άουτ της Super League 2. Η αθηναϊκή ομάδα «καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ναζίμ άνοιξε το σκορ στο 62ο λεπτό, ενώ ο Σταμένκοβιτς στο 90′ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Η κρητική ομάδα βρίσκεται στην 9η θέση με 14, ενώ το Αιγάλεω στην 7η με 16.

Ολυμπιακός Β’ – Παναχαϊκή: 5-0

Ολυμπιακός πέντε «αστέρων», κόντρα στην Παναχαϊκή για την 2η αγωνιστική των πλέι-άουτ της Super League 2. Δύο γκολ σημείωσαν οι Μπα (30′,56′) και Μπριντς (35′, 65′), ενώ από ένα πέτυχε ο Μαρίνος (48′). Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 8η θέση με 15, ενώ η ομάδα της Πάτρας στον πάτο με μόλις 11.

Παναθηναϊκός Β’ – Διαγόρας: 0-1

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 16ο λεπτό ο Μανιάς για έδωσε το «τρίπονρο» στον Διαγόρα Ρόδου. Οι «πράσινοι» είναι στην 10η θέση με 11, ενώ ο Διαγόρας Ρόδου στην 6η με 17.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.