Βρέντζος: «Αυτοί που κάνουν κουμάντο στην SL2 κάνουν ό,τι μπορούν για να μας έχουν μαζί τους και του χρόνου…»

Έντονα παράπονα του Γιώργου Βρέντζου για τη διεξαγωγή του αγώνα Καλάματα - Χανιά την Κυριακή (31/03, 14:30) για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League 2.

Πολλά παράπονα από τον Γιώργο Βρέντζο για τον ορισμό του αγώνα ΚαλαμάταΧανιά την Κυριακή (31/03, 14:30), αντί του Σαββάτου. Ο εξωδιοικητικός παράγοντας της κρητικής ομάδας ισχυρίστηκε με δημοσίευση ότι τα Χανία αιτήθηκαν τη διεξαγωγή του αγώνα μία μέρα νωρίτερα για λόγους μετακίνησης.

Το αίτημα της ΠΑΕ έγινε γραπτώς δεκτό από την Καλαμάτα και προφορικά από τη διοργανώτρια Αρχή. Όμως για τηλεοπτικού λόγους το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Αναλυτικά:

Ο αγώνας ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΧΑΝΙΑ για την 2η αγωνιστική των play-offs του πρωταθλήματος της Super League 2 θα διεξαχθεί τελικά την προσεχή Κυριακή αντί για Σάββατο, όπως είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων. Η ΠΑΕ Χανιά είχε έγκαιρα ζητήσει από τη Λίγκα να διεξαχθεί ο αγώνας το Σάββατο κυρίως για λόγους συγκοινωνιακούς, δεδομένου ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα αεροπορικά εισιτήρια το Σάββατο από Κρήτη (Χανιά ή Ηράκλειο) προς Αθήνα και την Κυριακή από Αθήνα προς Κρήτη, προκειμένου να γίνει ο αγώνας Κυριακή. Το αίτημα έγινε άμεσα αποδεκτό από την ΠΑΕ Καλαμάτα (την ευχαριστούμε και δημόσια επί τη ευκαιρία), συνεπώς θεωρήσαμε δεδομένο ότι το ίδιο θα συμβεί και με τη Λίγκα, όπως γίνεται πάντα όταν υπάρχει αντικειμενικός λόγος και σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων. Η βεβαιότητα μας ενισχύθηκε περαιτέρω από τις επανειλημμένες τηλεφωνικές διαβεβαιώσεις της Λίγκας ότι το αίτημα μας θα γίνει αποδεκτό.

Προς μεγάλη έκπληξη μας, πληροφορηθήκαμε ξαφνικά χθες το πρωί ότι τελικά ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή λόγω τηλεοπτικής κάλυψης, δηλαδή ήταν επιλογή και απόφαση του καναλιού που μεταδίδει τους αγώνες, το οποίο έχει βάσει σύμβασης το δικαίωμα να επιλέγει τους αγώνες που θα μεταδώσει και την ημερομηνία διεξαγωγής τους. Επικοινωνήσαμε με τους ανθρώπους του καναλιού οι οποίοι μας επιβεβαίωσαν ότι η μετάδοση του αγώνα ήταν δική τους επιλογή, όμως δεν ήταν ενήμεροι ότι τα Χανιά αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στη μετακίνηση τους. Μας ενημέρωσαν επίσης ότι η απόφαση για τη μέρα διεξαγωγής του αγώνα, παρότι ανακοινώθηκε χθες, πάρθηκε ουσιαστικά την προηγούμενη Παρασκευή. Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί η Λίγκα δεν εξήγησε στο κανάλι τη σοβαρότητα του προβλήματος ή γιατί τουλάχιστον δεν μας ενημέρωσε νωρίτερα για την μέρα διεξαγωγής του αγώνα, έστω και ανεπίσημα, ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεση μας να βρούμε λύση για το ταξίδι μας.

Το αποτέλεσμα, ελλείψει εισιτηρίων, είναι η αποστολή της ομάδας μας να είναι υποχρεωμένη να αναχωρήσει με αεροπλάνο από τα Χανιά μεθαύριο Παρασκευή και να επιστρέψει με αεροπλάνο ή πλοίο Δευτέρα πρωί (με προγραμματισμένη επόμενη αγωνιστική Τετάρτη), σε ένα ταξίδι που θα διαρκέσει σχεδόν 3 μέρες!!! Την ίδια στιγμή, οι αντίπαλοι μας μετακινούνται από γειτονιά σε γειτονιά της Αθήνας σχεδόν σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες τους, ακόμα και όταν αγωνίζονται με ομάδες που εδρεύουν σε νησιά (π.χ. Τηλυκράτης-Καλλιθέα).

Φαίνεται ότι αυτοί που κάνουν κουμάντο στην SL2, φανερά και μη, μας συμπαθούν τόσο πολύ που κάνουν ότι μπορούν (“διαφανής” κλήρωση, “ευνοϊκό” πρόγραμμα αγώνων, “διευκολύνσεις” στα ταξίδια μας κλπ.) για να μας έχουν μαζί τους και του χρόνου…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.