Ολυμπιακός Β’-Παναχαική 2-2: Ψυ«Χ»ρολουσία

Από 2-0... 2-2! Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο σκορ, αλλά είδε την Παναχαϊκή να τον ισοφαρίζει με δόυ γκολ μετά το 80', στην 26η αγωνιστική του βόρειου ομίλου της Super League 2.

Αν και προηγήθηκε με 2-0 στα πρώτα 10 λεπτά, ο Ολυμπιακός Β’ είδε την Παναχαϊκή να φέρνει το ματς στα ίσα μετά το 80′ και να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας, 2-2. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 5′ με το τέρμα του Αλγκασίμ Μπα και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Πινακά στο 10′. Όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με… αντεπίθεση στο τελευαίο κομμάτι του αγώνα. Αρχικά ο Πατρινός μείωσε στο 80′ και εν συνεχεία ο Γαϊτανίδης ισοφάρισε στο 88′, για το γκολ που έμελλε να γράψει το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα (87′ Βλαχομήτρος), Μπαγκαλιάτης, Σγουρός (87′ Λάιτνερ), Αποστολόπουλος, Κεραμίδας, Μαρίνος (72′ Κατσουλίδης), Σαπουντζής, Κεϊτά (78′ Καράκουτης), Πινακάς, Αργυρίου.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Οικονομάκης, Καραγιάννης (28′ Νάστος), Ζαμόρα, Μπάρετ, Λιοφάγος, Προύντζος, Πετράτος (53′ Πέρεζ), Ζέκοφ (70′ Γαϊτανίδης), Ντε Τόμας (53′ Ντε Ολιβέιρα), Πατρινός, Μούλντερ (28′ Τραορέ).

Διαιτητής: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων)
Βοηθοί: Τσολακίδης (Αθήνας), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.