Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β’ 0-0: Μοιρασιά στο «χωράφι» του Μαυροθαλασσίτης

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με το Αιγάλεω για τη Super League 2, με τις δύο ομάδες να «κολλούν» στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του «Στ. Μαυροθαλασσίτης».

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος των δύο ομάδων, μιας και βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Ως εκ τούτου οι δύο ομάδες δημιούργησαν λιγοστές ευκαιρίες. Το Αιγάλεω απείλησε δύο φορές την εστία του Ολυμπιακού Β’ με τον Ραμίρεζ, όμως δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τους «ερυθρόλευκους» να απαντούν στις ευκαιρίες με τον Σαπουντζή. Το 0-0 ωστόσο έμεινε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να μετρούν μία ακόμη απώλεια βαθμών.

Αιγάλεω (Τζουγκάνοβιτς): Κατσιμήτρος, Πέτκοβιτς (60′ Τάμπας), Μπλάκσον, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καμαρά, Κωνσταντακόπουλος (77′ Μπάμπης), Ραμίρεζ (86′ Παυλάκης), Νταβιώτης, Βάρκας, Κολλάς (77′ Σταμένκοβιτς).

Ολυμπιακός Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Βλαχομήτρος, Σγουρός, Τσέλιος (69′ Μαρίνος), Κουτσίδης, Κατσουλίδης, Καράκουτης, Πινακάς (79′ Σαπουντζής).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας