Γιούχτας-Ολυμπιακός Β’ 2-2: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Οι Γιούχτας και Ολυμπιακός Β’ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 στην αναμέτρηση, με την οποία άνοιξε το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου, το Σάββατο.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς σκορ. Ο Κωστή άνοιξε το σκορ στο 4’ για τους Πειραιώτες και με αυτό το σκορ πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση μέσα σε πέντε λεπτά. Αρχικά, ο Αλεξόπουλος ισοφάρισε στο 54′ για τους γηπεδούχους και στη συνέχεια ο Ροβίθης στο 59’ έβγαλε μπροστά στο σκορ (2-1) την ομάδα του. Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης και τελικά κατάφεραν να το πετύχουν στο 80’, όταν ο Παπακανέλλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Το σκορ του αγώνα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ισοπαλία για τους γηπεδούχους και η τρίτη για τους φιλοξενούμενους. Ο Γιουχτας έφτασε τους δέκα βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Ολυμπιακός Β’ βρίσκεται στην τελευταία θέση (12η) με -1 βαθμό.

Οι συνθέσεις:

Γιούχτας: Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Λιποράσε, Φαζός, Κόλα, Ροβίθης, Μπουτσάκης, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Μπρους, Αλεξόπουλος

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Τσέλιος, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Μαρίνος, Κωστή, Αργυρίου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.