SL2: Φινάλε στο πρωτάθλημα με ισοπαλία για Κηφισιά, νίκη με τεσσάρα τα Χανιά (highlights)

Η πρωταθλήτρια Κηφισιά «κόλλησε» στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, βροχή από γκολ στα Περιβόλια ανάμεσα σε Χανιά και Ολυμπιακό Β'. Οι Κρητικοί νίκησαν με 4-2 τους «ερυθρόλευκους». ΑΕΚ Β', Καλλιθέα και ΟΦ Ιεράπετρας πήραν εκτός έδρας νίκες, ενώ Προοδευτική και Αιγάλεω «μοιράστηκαν» από ένα βαθμό.

Αναλυτικά:

Απόλλων Σμύρνης – Κηφισιά: 0-0

Φινάλε στη Super League 2 για την Κηφισιά χωρίς γκολ στη Ριζούπολη, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η πρωταθλήτρια παρατάχθηκε χωρίς τον Γιώργο Πετράκη στην άκρη του πάγκου, καθώς ο Έλληνας προπονητής παραιτήθηκε. Η Κηφισιά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος ως πρώτη με 66 βαθμούς. Αντίθετα ο Απόλλων Σμύρνης είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 56.

ΠΑΟ Ρουφ – Καλλιθέα: 1-2

H Καλλιθέα πήρε το «διπλό» στον Ταύρο κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ, νικώντας με 2-1 στην αυλαία του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε ο Κυνηγόπουλος στο 58ο λεπτό με πλασέ, ενώ στο 85′ ο Γαϊτάνης έκανε το 1-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λουκίνας στο 89′ και έδωσε το τρίποντο στους φιλοξενούμενους. Η Καλλιθέα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην 2η θέση με 65 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟ Ρουγ στην 14η με 12 και υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική.

Χανιά – Ολυμπιακός Β’: 4-2

«Πάρτι» στα Περιβόλια για τα Χανιά. Η ομάδα του Ταουσιάνη επικράτησε με 4-2 του Ολυμπιακού Β’. Τα τέρματα για τους Κρητικούς σημείωσαν οι Μάναλης (21′), Μανουσάκης (63′), Μπουτσάκης (69′) και Ρότσα (90+3). O Ολυμπιακός σκόραρε με τον Σουρδή (47′), ενώ ο Μαρτσάκης στο 88′ έστειλε την μπάλα καταλάθος στα δίχτυα των Χανιών. Η κρητική ομάδα τελείωσε στη φετινή της προσπάθεια στην 4η θέση με 51, ενώ ο Ολυμπιακός Β’ ως 9ος με 34.

Καλαμάτα – ΑΕΚ Β’: 0-1

Εκτός έδρας νίκη για την ΑΕΚ Β’, η ομάδα του Οφρυδόπουλου σκόραρε το μοναδικό γκολ με τον Χριστόπουλο στο 43′ κόντρα στην Καλαμάτα. Κακή χρονιά για την Ένωση, η οποία τερμάτισε στην 11η θέση με 29, ενώ η Καλμάτα στην 6η με 47.

Ηλιούπολη – ΟΦ Ιεράπετρας: 2-3

Βροχή από γκολ και ευκαιρίες στο Ηλιούπολη – ΟΦ Ιεράπετρας. Η κρητική ομάδα νίκησε με 3-2 εκτός έδρας, τα γκολ πέτυχαν οι Μούλερ (35′), Καζάου (54′) και Παπαδάκη (74′). Η Ηλιούπολη μείωσε δύο φορές με τους Μπαστάκο (59′) και Δημητριάδη (85′). Η ομάδα από την Ιεράπετρα πήρε το τρίποντο και κατοχύρωσε την 5η θέση με 48, ενώ η Ηλιούπολη την 7η με 41.

Αιγάλεω – Προοδευτική: 1-1

Ισοπαλία ανάμεσα σε Αιγάλεω και Προοδευτική, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League 2. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Μάντιτς στο 29′ και οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 75ο λεπτό με τον Ραμίρεζ. Το Αιγάλεω ολοκλήρωσε την προσπάθεια του στο πρωτάθλημα στην 10η θέση με 34, ενώ η Προοδευτική στην 12η με 29.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.