Ολυμπιακός Β΄: Μεταγραφική ενίσχυση με δύο ταλέντα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίων δύο παικτών της δεύτερης ομάδας, καθώς και την απόκτηση των Αργυρίου και Κατσουλίδη.

Η ΠΑΕ = ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίων δύο παικτών της δεύτερης ομάδας, καθώς και την απόκτηση των Αργυρίου και Κατσουλίδη.

Οι Σαπουντζής και Κεραμίδας ανανέωσαν για έναν ακόμη χρόνο τα συμβόλαια τους με τους “ερυθρόλευκους”, ενώ ο Αργυρίου αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο και ο Κατσουλίδης από την Κοζάνη.

Το who is who των παικτών:

Βαγγέλης Κεραμίδας
Ημ. Γέννησης: 12 Σεπτεμβρίου 2002
Θέση: Αμυντικός
Ο Βαγγέλης Κεραμίδας βρίσκεται στην ακαδημία του Ολυμπιακού από την ηλικία των 10 ετών, το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» το υπέγραψε το 2019 και πλέον θα ανήκει στην ομάδα έως το 2023 μετά την ανανέωσή του.

Τάσος Σαπουντζής
Ημ. Γέννησης: 28 Ιανουαρίου 2002
Θέση: Μέσος
Το 2019 ο Τάσος Σαπουντζής αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, ενώ αγωνιζόταν στην ακαδημία του ΠΑΟΚ. Όποτε και έγινε επαγγελματίας με τους «ερυθρόλευκους», ανανεώνοντας το συμβόλαιό του μέχρι το 2023.

Άγγελος Αργυρίου
Ημ. Γέννησης: 21 Απριλίου 2003
Θέση: Επιθετικός
Ο 19χρονος επιθετικός αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο, με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και στην ακαδημία του συλλόγου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο με την ΠΑΕ μέχρι το 2025.

Βασίλης Κατσουλίδης
Ημ. Γέννησης: 10 Απριλίου 2002
Θέση: Αμυντικός
Στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού Β’ ανήκει ο Βασίλης Κατσουλίδης, ο οποίος αποκτήθηκε από την Κοζάνη με την οποία κέρδισε την προηγούμενη σεζόν την άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη Super League 2. Ο 19χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ακαδημία των Ηρακλή και Άρη, όπως και στην πρώτη ομάδα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.